Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Big belly mamma

Sesja fotograficzna z brzuszkiem - ILE KOSZTUJE?

Polecane posty

Gość Big belly mamma

Dziewczyny ile może kosztować sesja w ciąży u profesjonalnego fotografa (zdjęcia z mężem, normalne, nierozbierane :) ) ok. 20 zdjęć

Gość Big belly mamma
Mi zaproponowano 20 zdjęć format 15x21 za 360 zł.... Ktoś ma doświadczenie? To dużo czy mało?

Gość Mejeje
a ja znalazlam sobie poczatkujacego fotografa-pasjonata (chce zarabiac na zdjeciach ale najpierw musi stworzyc portfolio) i zrobil mi chyba z 1000 zdjec w plenerze i studo za darmo. sam byl zadowolony ze moze miec taką "modelkę" :D bo wyszly ciekawe zdjecia. musialam sie tylko zgodzic by umiescil je w swoim portfolio. Moze ktos z Waszych znajomych robi zdjecia? 35zł za zdjecie to paranoja dziewczyny.

Gość Big belly mamma
Piszcie proszę jeśli macie za sobą takie zdjęcia, albo ewentualnie znacie ceny... Muszę się szybko zdecydować, a nie wiem czy mój fotograf mnie kroi czy nie....

Gość sobie z pochwy sesje f
otograficzna zrób tępaku :O co za pomysly :O

sobie z pochwy - sama sobie z pochwy zrob jak Cie to kreci Big belly - nie znam cen ale najlepiej by bylo jak bys znalazla kogos poczatkujacego tak jak osoba powyzej. poza tym mysle ze zdecia w plenerze bylyby o wiele fajniejsze. mozesz jeszcze po znajomych popytac czy nie znaja kogos

Gość dodam coś od siebie...
Pół roku temu robiłam sobie taką sesję w studio, Za 180 mega profesjonalnych zdjęć, przepiękny album z moim brzuchem na okładce w formie książki i prezentacją na DVD zapłaciłam 1000zł. Teraz te piękne zdjęcia zdobią mój dom. Ja bym nie brała na twoim miejscu.

Gość lalalalalalalalalalalala
Mieliśmy taką sesję 3 mies temu. Jakieś 100 zdjęć 200zł. 1,5 godz zabawy :) Miejsce: Warszawa

Gość Big belly mamma
do: sobie z pochwy sesje f Zgłosiłam Cię do usunięcia.

Gość Big belly mamma
do lalallalali: a czy dostaliście te zdjęcia na płycie? Pewnie sami wywoływaliście...?

Gość Big belly mamma
Problem w tym, że te zdjęcia robił ktoś z dalszej rodziny i nie ustalaliśmy kwoty. Mieliśmy się "dogadać". No i widać, że źle na tym wyszłam.... Żałuję, zdjęć jest mało, nie powalają na kolana, są po prostu niezłe, a cena nie należy do niskich....

Gość lksdhflksdhfledhfldsf
sobie z pochwy sesje f -ja sie z toba zgadzam w 100% wy juz mamuski wariujecie, az sie was czytac nie chce :O Puknijcie sie w lby, chelpicie sie tymi bachorami jakbyscie Pana Boga za nogi zlapaly lepiej sobie zrobcie zdjecia waszych dupsk z rozstepami

Gość lalalalalalalalalalalala
Dostaliśmy wszystkie ujęcia na płycie. Oczywiście nie surowe, ale obrobione + na drugiej płycie prezentacja z tych zdjęć. Zdjęcia są super rozdzielczości i wywołaliśmy kilka szt w rozmiarze ponad 1m, ale to już we własnym zakresie.

Gość Big belly mamma
Nikt nie prosi ziejących jadem o żałosne, buraczane, infantylne komentarze w sprawie pomysłu na sesję zdjęciową. Jeśli temat się nie podoba to proszę się nie wpisywać. Podnoszę temat w sprawie kosztów sesji...

Gość lksdhflksdhfledhfldsf
W sumie racja.... to było buraczane. Przepraszam. Sama chciałabym mieć dziecko, a nie bardzo mogę dlatego tak się wkurzam na inne, które są już w ciąży.

Gość Big belly mamma
No bo złapałam za nogi nie wiem o co wam chodzi. Wrobilam faceta w dziecko i dzieki temu mam meza, a sie chujek przejechal jak mu wyniki pokazalam myslal ze se bedzie tylko ruchac do woli bez zobowiazan?

Nie sadze,zeby 35zl za zdjecie to bylo duzo:0 Kolezanka jest profesjonalnym fotografem.To jej zycie,pasja,zrodlo utrzymania.Szkolila sie w tym kierunku.Ma studio i ponosi koszty w zwiazku z dzialalnoscia Nikt za darmo nie chce pracowac:P

Gość Big belly mamma
Skoro tak się uparłyście to powiem że mam już zdjecia mojej pochwy. A za drobną opłatą fotograf wsadził mi obiektyw w pochwę psytrkając kilka fot mojej cudnej szyjki macicy i jednocześnie przyprawiając mnie o kilka orgazmów gdy w tym czasie mąż mi ładował statyw w tyłek.

Gość aldfhldjkfghldjfgfhfgh
Brzydula30 - 35zł za zdjecie to nie dużo lecz zdzierstwo.

brzydula nie wiem ile ty zarabiasz ani jakie masz wyksztalcenie, ale moja siostra jest obecnie bez pracy, skonczyla ciezkie matematyczne studia na uniwersytecie slaskim i teraz daje korepetycje w kwocie 30zł za godzine, twoja znajoma w ciągu godziny jest w stanie zrobić takich zdjęć 30

no z mojej siostry tez są bardzo zadowoleni ludzie ale to nie daje jej prawa do zdzierania :)

Gość kdskaddks
Brzydula to w koncu ona tyle bierze za zdecie czy ty w euforii za profesjonalne zdjecia wciskasz jej te pieniadze sama? :P

Gość hehehe brzudula
wciska jej sama te pieniądze bo ją ta fotografka tak mocno zretuszuje że brzydula wkońcu wygląda jak człowiek i sie bardzo z tego cieszy :D Pozniej umieszcza to zdjęcie w stopce po swoim kafeteryjnym nickiem i czeka az sie beda sypac komplementy na jej temat i sie troche dowartosciuje, zapominając jednak że większość osob stale tu przebywających widziała już jej wcześniejsze zdjęcie nieretuszowane na którym niestety wygląda jak paszczur. Pozdrawiam

Gość Big belly mamma
Widzę, że ktoś się juz podszył pode mnie. Dziękuję dziewczyny za cenne informacje. Widać w każdym mieście, kazdy fotograf ma swoje indywidualne stawki, dlatego trzeba pytać wcześniej. Mój błąd, że ja nie pytałam :( Trudno. Człowiek uczy się na błędach.

Gość Big belly mamma
a po porodzie oczywiscie planuje zrobic zdjecia mojej cipy wielkosci wiadra, brzucha z rozstepami, oj przepraszam, brzuszka, bo ja mam brzuszek :) i obwislych, wyciagnietych od karmienia cyckow :)

Gość my niedrogo zrobimy
płacimy 500zł