Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Big belly mamma

Sesja fotograficzna z brzuszkiem - ILE KOSZTUJE?

Polecane posty

Gość femilady
Polecam !!! www.krzysztofwozniak.com Profesjonalnie.

profesjonalna(mam na mysli kogos kto sie tym zajmuje zawodowo,ma swoje studia itp) od 250 do 350 (pewnie sa miejsca gdzie i wiecej) za okolo 30 zdjec.

Gość kamila938
Ja robiłam sesję zdjęciową w punkcie Inter-foto.com.pl i płaciłam naprawdę niewiele, a dostałam przepiękne zdjęcia. Super obrobione, aż się sama nie poznałam :D

Gość gość
Kobietki kocham wad hehe umievcie mi poprawić nastrój :-D nigdy nie dalabym 35 zł za zdjęcie. W życiu :o rozumiem. 10-15 max to w końcu tylko zdjęcie. A kobiecie której dala 1000 zł za jakieś zdjęcia radzilabym puknac się w łeb bo nie ma chyba na co pieniędzy wydawac

Ja polecam pana Wojtka Kurka! Myślę, że nie ma co przepłacać w, ale jednak warto mieć pamiątkę z tego wyjątkowego czasu :D Można popytać znajomych, bo sporo ludzi interesuje się fotografią i ma dobry sprzęt. Z drugiej strony ważna jest też jakość zdjęć, więc ja zdecyduje się na tego fotografa, który robił nam sesję ślubną (z której jesteśmy bardzo zadowoleni, bo uchwycił wszystkie momenty w bardzo oryginalny sposób). Robi też świetne sesje rodzinne i z brzuszkiem :D. Wyobraźnie to on ma… ale ja też skoro już planuję takie zdjęcia nie mając jeszcze widocznego brzuszka 

Gość gość
ja robiłam u Pani Dominki Tatoń z domi-foto i nie wydałam fortuny ale myślę, że to też kwestia indywidualna, jakie chcesz zdjęcia, czego oczekujesz, ja bym się za każde pieniądze zdecydowała w sumie bo efekt jak dla mnie piękny

Gość Matidddd
Polecam sprawdzić tutaj: http://www.studioeste.pl/portfolio/dzieci-i-rodzina/ Według mnie cena powinna iść w parze z jakością, najważniejsze to być zadowolonym z efektu końcowego. Wybieranie najtańszej opcji może być ryzykowne:) Wiadomo jednak, że nikt nie chce wydawać fortuny.

Gość gość
ceny takich sesji są przeróżne. Dużo zależy od tego ile się chce zdjęć, jakieś tła, atrybuty itp. no ale też nie oszukujmy się, jeśli chcesz fajnych zdjęć dobrej jakości robionych przez prawdziwego profesjonaliste a nie amatora to też się za to płaci. Ja jednak uważam, że warto bo to pamiątka na całe życie :) sama miałam sesję ciążową i noworodkową i zawsze zgłaszałam się do http://fotoursus.pl/ bo mam do nich zaufanie. Na wesel zrobili mi piękne zdjęcia i w kolejnych sesjach też się nie zawiodłam :) aż z przyjemnością się wraca do tych chwil

Gość gość
ja tez jestem po sesji ciazowej w fotoursus.pl :) pewnie na noworodkowa tez się u nich zdecydujemy bo zdjęcia z ciazy wyszly po prostu super. Sama wspolpraca z nimi była przyjemnością, podejście do klienta jakie nie często się spotyka, serio :)

Gość gość
Świetną atmosferę podczas sesji fotograficznych wprowadza ekipa z firmy videomirków. Koniecznie się z nimi skontaktuj! Mają mnóstwo pomysłów a Pani Ewa, która przede wszystkim zajmuje się właśnie fotografią jest przemiłą osobą, dzięki której każda sesja jest wyjątkowa i inna :) Nam zrobili wspaniałą pamiątkę, która będzie wyciskaczem łez i uśmiechu do końca życia.

Gość gość
ja bardzo chciałam mieć taką sesję i mam akurat to szczęście, że moja siostra się fascynuje fotografią więc zrobiła dla mnie naprawdę urocze zdjęcia, chciałam je jednak jakoś urozmaicić więc w http://www.mehendisign.pl/ Pani Ania zrobiła mi piękny tatuaż z henny który na zdjęciach wygląda wprost bajecznie

Gość gość
sprawa mocno indywidualna i nie kierowałabym się raczej cenami a portfolio fotografa, bo jednak to ma być wyjątkowa pamiątka na całe życie, w http://multiarte.com.pl/ robią bardzo piękne zdjęcia, ja u nich miałam swoją sesję i uwielbiam wracać do tych zdjęć

Gość gość
ja też miałam sesję ciążową w fotoursus.pl! :) super są! Co do ceny to naprawdę są różne i zależą od wielu czynników. Najlepiej to dzwonić i się samemu dogadywać co i jak :)

Gość gość
zobacz sobie koniecznie domi-foto.pl tam jak zadzwonisz do Pani Dominiki na pewno się dogadacie :) ja jestem na maksa zadowolona!