Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 542

Czy mój chłopak mnie kocha ?

Polecane posty

Gość Kasia 542

Jestem z moim chłopakiem od ponad 4 miesięcy, bardzo mi na Nim zależy i bardzo Go Kocham..ale nie wiem dlaczego nie jestem pewna czy on tak na prawdę coś do mnie czuje..pisze, że Kocha itp..ale nie wiem czy to prawda..jak to po nim poznać? Pomóżcie jakoś

Gość Kasia 542
Możesz mi jakiś przykład podać ?

Gość Kasia 542
Może mi któs pomóc ??

facet który kocha okazuje to na wiele różnych sposobów i myślę, że gdy będzie to dotyczyło Twojego, będziesz o tym wiedziała :) przykład - przedstawia Cię swojej rodzinie i znajomym i puchnie przy tym z dumy ;) ale to tylko jeden z objawów i być może nie najlepszy bo każdy wyraża uczucia na swój sposób... na pewno miłość widać w oczach gdy patrzy się na kochaną osobę :P

Gość Kasia 542
??

Gość Kasia 542
Jeśli chodzi o poznawanie rodzin to moja chciał szybko poznać i swoją mi sztbko przedstawił :) A jeśli chodzi o przestawianie mnie kumplom to wygląda na dumnego ;P Może jeszcze jakieś przykłady ? Ja sie chce upewnić czy Kocha, jak każda dziewczyna.. :) PS, dziękuję za odpowiedź :)

Gość gieneeek
ktos ci moze pomuc

Gość Kasia 542
No właśnie..ktoś :] jak narazie dwie osoby odpowiedziały coś z sensem :]

Gość odpowieddzzz
jest prosta jak sprezyna

Gość Kasia 542
OoOo to romantyk :P I myśle, że chce Cie przekupić troche hehe Mój chłópak mi nie kupuje nic, ale np jak jestem z nim na spacerze i podniesie z ziemi kasztana i mi go da :P hehe czasami się śmieje z tego, ale kasztan leży u mnie na półce :) uważam, że jesy wyjątkowy bo od niego hehe :D:D

Gość Kasia 542
Skoro prosta jak sprężyna jak to nazwaleś/aś to słucham ?? :D:D chociaż mi sie wydawałom, że sprężyna jest pokręcona xD

Gość odpowieddzzz
klamamlem nie znam odpowiedzi na to pytanie tylko napisalem ze znam ze niby jestem madry

Gość Kasia 542
Może w ten sposób po prostu pokazujem, że kocha ;)) Mój chłopak daje mi raczej taki głupoty..kwiatka mi urwie z czyjegoś ogródka jeśli wystaje poza ogrodzenie :P Zabawne, ale miłe zachowanie ;))

Gość Kasia 542
odpowieddzzz Co ty nie powiesz ? Ja nie szukam ludzi którym sie ludzi i sie ze mnie nabijają tlyko kogoś kto mi normalnie odpowie na pytanie ;))

Gość siatkaaa
a mój to zostawia miłosne liściki kupuje bez okazji kwiatki oraz drobne prezenty np.ulubiony batonik czy śmiszną miłosna kartę jak mijmy się w domku zasze muśnie delikatnie dłonią oo własnie wstał od meczu dał buziaka w szyjkę i dalej pgląda;D prasuje mi rzeczy do pracy gotuje zawsze zmywa podłogi(NIECIERPIE TEGO) robi kanapki ,dzwoni i esemesuje to chyba kocha:P

Gość Kasia 542
hehe fajnyy jest ;) powinnaś byc z tego dumna,,jak to czytam to aż mi sie uśmiech na twarzy pojawia :P kochany jest hehe

Gość siatkaaa
jestem dumna ..jak paw;D

Gość Kasia 542
No i bardzo dobrze ;)) Może podasz jeszcze jakieś przykładny porócz dawania prezentów i całusów?? :)

Gość hehe no to ja
wam teraz cos powiem

Gość siatkaaa
hmmmm zawsze wychodzi po mnie na pkp (jezdze do pracy pociągiem a on wczesniej konczy) wozi mnie samochodem a coi najwazniejsze moge nim jeżdzic:)

Gość righwrtirpyihtpoihty
siatkaaa - no to jak juz pozwala ci jezdzic SWOIM samochodem to naprawde musi cie kochac :)

Gość siatkaaa
no;] i kurde rzadko ogląda mecze;] oprócz tej nieszczęsnej siatki:)

Gość Kasia 542
??:)