Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA 999

O CO PYTA SEDZIA PRZY ROZOWDZIE??

Polecane posty

a kto sie lubi z teściową .:)) prawie zawsze tak jest ze teściowa bedzie sie opowiadać zasynem przeciwko synowej ...sad o tym wie .liczy sie co i jak bedzie mówiła no wiesz czy wiarygodnie

w tym tygodniu to trzemam kciuki naprawde!!!ale raczej nie sądze ze to bedzie koniec ..troszke cie jeszcze pomeczą pewnie

Gość ja 999
boje sie jak cholera

Gość ja 999
napewno nie bedzioe koniec bo swiadkowie nie sa wezwani jeszce i nie ma terminu badan w RODK

Gość JA 999
A TO ZE GDY BYLAM W CIAZY TO NIC MI FINANSOWO NIE POMAGAL, MUSIALAM POZYCZAC KASE NA LECZENIE-ma duze znaczenie w sadzie? tego sie nie moze wyoprzec bo opisalam w pozwie o alimenty

Gość ja 999
wzielam radce prawnego , bo nie stac mnie na adwokata..ale jak zobzace ze on nie daje rady to zapozycze sie i wezme adwokata po tej drugiej rozprawie

Gość ja 999
maz ma adwokatke

Gość ja 999
zarzut wobec mnie-nie interesowalam sie dzieckiem tylko siedzialam przy kompie i to zezna tesciowa...ja na to dodam wszystkie swiadectwa studiow, kursow itd ja ma swiadkow na jego romansik i bilingi, to jak mnie traktowal w ciazy...i po urodzeniu.. mysle ze chyba nie mozna zrobic w najgorszym wypadku tylko z mojej winy?

wiem ze to kosztuje ale ja bym na twoim miejscu brała adwokata zawsze to po pierwsze czujesz sie pewniej i bezpieczniej a po drugie oni znają takie myki o których nam sie nawet nie śniło.ja co prawda mialam i przegrałam ale tylko dlatego ze on naprawde zainwestowal w najlepsza kancelarie takąze znajomosciami w sadzie

jeśli z niczym wiecej nie wyskoczy to pewnie dostaniecie bez orzekania rozwód albo z winy obojga.raczej nie masz sie co martwic ze ci dwoali .no chyba ze jest coś oczym niewiesz

Gość ja 999
ale dlaczego ma byc moja wona? ze podnosiam kwalifikacje zawodowe? robilam to dla dobra rodziny, inaczej bym dawno pracy nie miala

no brawo i tak masz mówic..a on albo ty macie kiegoś teraz to też jest wazne ale nie chodzi mi tu o takie tam wiesz romansiki przy kawie tylko o poważny związek ze ewspólnym mieszkaniem i tp

Gość JA 999
JA NIE MAM NIKOGO, ON MA OD CZASU MOJEJ CIAZY PANNICE, TERAZ NAWET PODOBNO SYPIA JUZ U NIEGO ALE NA TO NIE MAM SWIADKOW.

Gość JA 999
MAZ 39, JEGO PANNICA 22 , JA 35

ale sobie znalazł gówniare,czytałam ze rozwód jest na pierwszym miejscu najbardsziej stresujacych rzeczy w zyciu.i faktycznie.aha adwokat mi jeszcze powiedziała ze ważne jest w co sie ubierzesz ,wiesz skromnie elegancko i nie za bogato

Gość ja 999
ja bylam skromnie ubrana ( jak uczennica ), maz na sportowo... wracajac do zarzutu komputer-ja wykonuje tak prace ze wsztsko do teraz musze pisac na komputerze, wiec czy to bedzie mialo znaczenie? oni mi zarzucaja jakies znajomosci netowe, natomist nigdy nie przyszli zobaczyc co ja robie orzy komp, wystarczylo im z ekomp wlaczony i juz jest zdrada

Gość ja 999
tez czytalam ze to po smierci bliskiej osoby najbardziej stresujace traumatyczne przezycie-na 1 rozprawie myslslm ze serce mi peknie , tak sie balam

Gość ja 999
lubie zelki-to ze maz jeszcze z nia nie mieszka to znaczy ze wg sadu nie jest zdrada?

znam to ja cała noc nie spałam myśałsam ze zwarjuje najbardziej sie balam ze bedzie walka o dziecko ale na ,szczescie, olał Dominike i mamy świety spokój

Gość ja 999
a to ze ja chcialam mediacji, chcialam zeby dzieci mialy pelna rodzine-ma znaczenie? przeciez po rozowdzie dzieci beda mialy weekendowego tatusia...wiec skoro on nie ma nikogo to dlaczego tak mu sie do rozowdu spieszy? czemu nie chce mediacji? to ze pracowalam, podnosilam kwalifikacje zeby miec prace i wieksza pense ma byc teraz dla mnie argumentem obciazajacym?

Gość ja 999
bo tak z tego wynika.. gdybym nie awansowala i nie ukonczyla studiow stracilabym prace, tez bylo by xle..i znow bylby powod do rozowodu..a na uczelni nikt mi za nic nie zaliczy przedmiotow, trtzeba sie wykazac wiedza, napisac prace zeby zaliczyc? prawda? myskisz zesad to zrozumie/ nawet gdyby to bylo duzo czasu spedzone przy komp? przeciez gdy uzyskalam awans, skonczylam studia nie siedzialam juz przy komp duzo

ale to pewnie są tylk preteksty coś musiał napisać a zaniedbywanie domu i rodziny przez żone to są sztandarowe hasła

Gość ja 999
nie che, po tek pierwszej rozprawie juz nie...zreszta dopiero gdy sie wyprowadzilam dotarlo do mnie ile zlego on zrobil, chocby namawianie na aborcje, dziecka nie chial w domu widziec, wgole do dziecka nie przychodzil

Gość ja 999
ok..skoro ja duzo siedzialam [rzy kompie i pracowalam ..on tez pracowa, poza domem

Gość ja 999
+wiec tez moge mu zarzucic zaniedbywanie domu..dzieci..przeciez wcale go w domu nie bylo

Gość ja 999
wrocilAM DO RODZICOW, DOMBYL JEGO ..WIEC JA MUSIALAM ODEJSC..ON NAWET GARNKI SCHOWAL ZEBYM NIE ZABRALA..JA NIE MOGLAM TAM DLUZEJ MIESZKAC, ZWARIOWALABYM