Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana 3D

Poplątane myśli...zawrócil mi w glowie

Polecane posty

Gość Zdezorientowana 3D

Jestem w szczęśliwym związku od prawie 2 lat, tzn do niedawna czułam się szczęśliwa, ale we wakacje poznalam kolegę mojego chlopaka, na początku nie zwracalam na niego uwagi, ale teraz gdy już wyjechał na drugi koniec Polski jakoś nei mogę przestac o nim myślec, ogólnie przez ostatnie jego dni w mojej miejscowości jakoś na jego obeccnosc przechodziły mnie dreszcze. Nie chce o nim myślec, ale nie mogę się ich pozbyc. Nie chce zepsuc tego związku który tworzę z moim partnerem, ale z drugiej strony jak myśle o tamtym to jakoś mi tak motylki w brzuchu przechodzą...jak mam się pozbyc tego chlopaka z głowy... czy ja jestem nienormalna? nigdy nie mialam takiej sytuacji

Gość Zdezorientowana 3D
to jakiś obłęd ;(

Gość Zdezorientowana 3D
Dodam, że ostatnio gdy zabawiałam się jak co dzień pompką rowerową, fantazjowałam, że to jego prężny penis wbija się we mnie i tłoczy powietrze. Czy to normalne?

Gość Zdezorientowana 3D
te podszywy sa żałosne

w tamtym się zauroczyłaś jak typowa małolata 🖐️ jeśli kochasz swojego chłopa, to nie poświęcaj miłości dla takiego banału, bo gorzko pożałujesz.

Gość Zdezorientowana 3D
sama się tego wstydzę, ale ten facet po prostu mnie dręczy tzn myśli o nim, wrrrr to jest okropne

Gość Zdezorientowana 3D
sama się tego wstydzę, ale ten facet po prostu mnie dręczy tzn myśli o nim, wrrrr to jest okropne