Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz sama

Imie Stefania?

Polecane posty

Gość nie wiem juz sama

Gość nie wiem juz sama
abraja czemu tak piszesz?

Gość to powiem że
zdrobniale Stefka, Stenia, moja Babcia tak miała na imię , może dlatego kojarzy mi się jakoś tak staroświecko.

bo uwazam ze nie jest to mie ani ładne ani nowoczesne i gdyby mi tak dali na imie tobym chyba sie ze wstydu spaliła pmysl ze puki dzieck nie dorosnie inne dzieci beda sie smialy z niej w szkole....ehhhh ja mam na drugie Eleonora i wszyscy mieli polewke i życ mi nie dawali

moja szwagierka tak dała na imię młodszej córce, 2 lata młodszej od mojej Paty Stefania ma dzisiaj 15 lat i szczerze powiedziawszy nigdy nie skarżyła się na imię ja tam nie lubię takich starych, ale przyzwyczaiłam się szybko tym bardziej że zawsze mówili do niej po prostu Stefania alb Stefi, żadna tam Stefka czy inne idiotyczne zdrobnienia moja Pata jak miała gdzieś z 5 lat kiedyś walnęła do niej "Stefcia", ta się wściekła i rzekła: - Patlycja nie jestem zadna Stefcia tylko Stefania, nolmalna Stefania! :D nauczycieli w szkole też szybko wyszkoliła jak mają do niej mówić ;) a szwagierka zawsze mówiła, że ma 2 księżniczki z Monako :D (starsza jest Karolina)

Gość stefcia.
tak ma na imię moja babcia,no faktycznie jak dziecko małe to może dziwnie brzmieć, ale później tak dostojnie:)

Gość stefi.stefka
beznadziejne zdrobnienia heh

Gość jjojojjj
wybacz ale od razu widze Stefani z 1rwszej miłości.. porażka

Gość chyba..
wolałabym już Stefania niż Pata.. brzmi okropnie

zależy czy kto lubi zdrobnienia, bo ja na przykład nie lubię moim dzieciom dałam imiona które się nie zdrabniają z zasady i tak ich używam mówię po prostu Patrycja i Rafał jak kiedyś kumpela powiedziała do córki Patunia, to ta się mało nie przewróciła ze śmiechu... :D Pata mówią na nią znajomi i ja na użytek cafe bo krócej ;)

Gość tokio Ice
JAk Grodzienska..piekna kobieta :) imie ladnie mi sie kojarzy, ale zdrobnienia brzmia fatalnie.

Gość jeny po co wymyslac jakies
przetpotopowe imiona, ludzie tak bardzo zalezy wam na oryginalnosci... ja bym sie zalamala majac tak na imie...

To już lepiej STELLA moja koleżanka na drugie imię miała STEFANIA i mimo,że drugie imię to i tak się wstydziła....

Gość tylko nie stella
ani zadna dzesika, czy nikola- srola piekne, stare imie, a nie jakies spolszczone gowna

Gość o nie nie nie
będą na nią wołać stefka - dzieciom nie wytłumaczysz, a stefka to okropieństwo jakieś.... bedzie ryczeć w kącie przez twoje wymysły!!!!!!

jak Tobie sie podoba to tak nazwij. Mi sie podoba i to bardzo. Wkurzaja mnie teksty że dzieci beda się śmiały... niby z czego? one nie znaja imion, tylko durnych rodziców mają.

Gość o nie nie nie
a ty żyjesz w jakimś idealnym swiecie ze uważasz że na imię STEFKA (bo tak bedą mówić) nie będzie śmiechu???? to idz sobie do szkoły popracuj, ja pracuje i widze co się dzieje.... przekręcają imiona zwlaszcza te stare albo udziwnione tak że szok. Dzieci płaczą ale nie przetłumaczę Ci tego chyba. Nie zawsze dzieciak powie to ammie. Franek czy Antek są spoko dla dzieci (w sensie odbioru) bo jest ich dużo, ale STEFKA??? Albo Józka??? Wybacz, ale z tego sie śmieją jak cholera, u mnie jedna w szkole nazywa się GIENIA i nie ma życia!!!!!

Gość kffffiatek zielony
moja siostra ma na imię Ludwika i wielkie ma o to pretensje do rodziców, dzieciaki się śmiały. A Stefki sobie nawet nie wyobrażam... To prawda, że w szkołach jest z tym cieżko, pamietajcie o tym, to nie wy bedziecie słuchać śmiechów tylko wasze dzieci.

Gość Hubert urbanski ostatnio nazwa
nazwal tak swoja corke :P

Gość ollolllola
nie dawaj tak dziecku na imie, ja tez przyznaje ze bedą mówić stefka i sie smiac, moja kolezanka teraz tak ma, tez stefanię józefę posłała do szkoły, i co z tego ze dziecko powie zeby nie mówić stefka? i tak dzieci będą.

Gość Paula 24
chcesz znać moje zdanie - absolutnie nie dałabym tak na imie dziecku, stefka.... okropne!!! może od razu gienka