Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona1990

Problem, pomórzcie...

Polecane posty

witam, mam problem dotyczący tabletek... wiec biore juz tabletki od 2 lat(cilest) jakos tydzień przed skonczeniem opakowania kochałam się z moim chłopakiem, ale parę dni wczesniej nie wziełam tabletek równo o 21 tylko o 22 23 24 tak różnie (tak chyba 3 tabletki ale nie pod rząd) , ale nie przekroczyłam o 12 g tylko o pare i boję sie ze mogłam zaburzyć cykl , ale tydzien pozniej dostałam normalnie okres , a teraz zaczełam kolejne opakowanie i często chce mi się siku tak po południu , i jeść. Prosze powiedzcie mi co o tym myślicie...

Gość jjojojjj
spokojnie- bez przesady z zażwyaniem co do minuty - nic się nie stało - schizujesz

Niewiem czy to prawda ale jak z 2 lata bierze sie juz tabletki to jak ktoras sie ominie to niby tez wszystko powinno byc ok;)

no pewnie że jest ok:) ja tak często biore, zamiast o 21 (mamy tą samą godzinę??) to o 22, czasem poźniej, i nie przejmuje się tym zbytnio, bo nie sądze żeby to miało jakiś wpływ:):) przecież na ulotce pisze że jak zapomnisz i wezmiesz nie przekraczając 12 godzin to zabezpieczenie jest takie samo, więc jak przekroczysz 2 godziny no to sama sobie odpowiedz:)

ja nigdy nie biore o tej samej godzinie :P wezme zawsze między 19 a 22 i wszystko jest ok, po prostu trzeba brać mniej wiecej o tej samej porze czyli rano czy też wieczorem a nie trzeba sie tego co do minutki trzymać :)