Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majsterek

Plan 10 letni dla Polski!

Polecane posty

Mianowicie: rozbudować armie, odzyskać kresy wschodnie, od Estonii po Łotwe,Litwe,Białoruś i Ukraine, łącznie z krymem, podbic i wlaczyc do Rzeczypospolitej Mołdawie oraz część Rumunii i Węgier, wypowiedzieć wojne Rosji, pobić Rosje i zrujnować Moskwe. oto plan.

ale najpierw nakarmić głodnych dać pracę tym co jej szukają zapewnić dostęp do edukacji zapewnić dostęp do opieki medycznej dzieciakom zapewnić dostęp do przedszkola, wybudować milion ładnych M4 ulepszyć drogi zbudować autostrady zburzyć ten cyrk na wiejskiej w warszawie

Gość Ja mam inny plan
Plan jest taki- niech rząd przestanie redystrybuować moim życiem i jego owocami pracy. Nie chcę ani dróg. Przedszkoli Szkół Zasiłków Ani nawet armii- broń w rękach ludu wystarczy. Niech się po prostu od nas odwalą!

Do dobrobytu znacznie przybliżyłoby: zmiana zasad pobytu w UE lub wystąpienie z niej,egzekucję zdrajców,aferzystów,defraudatorów i innych groźnych bandytów oraz zmiana polityki zagranicznej na właściwą-wojska trylko w Polsce i ewentualnie wystapienie z nato i zastąpieni e jej kilkoma setkami Iwanów wielkich.