Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuLkaaa21....

Anal..jak się przełamać?

Polecane posty

Gość czarnuLkaaa21....

mój facet namawia mnie na anal..ja szczerze mówiąc chcialabym spróbować ,ale boje sie bólu..ostatnio włożył mi palec i było ok ale dwa to już bolało a co dopiero penisa :o czy żel np z durexa pomoże??

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja bym się wcale nie przełamywała tylko kazała mu się odpierdolić od tego pomysłu :O

zaufaj mi,palce to nie to samo co penis... Ja też długo nie mogłam się przekonać,akle zaryzykowałam. I powiem tak,musisz dobrze się tam nawilżyć, a twójchłópak musi delikatnie wchodzic, najlepiej jakby wczesniej rozlużnił cię paluszkami w myszce. I uwierz, mnie do tej pory boli jak mąż wkłada mi palce w dupkę, ale jego człónek to co innego.

jesli Twoj facet ma doswiadczenie to powinien wiedziec co robic! jest tyle stronek poswieconych dobremu przygotowaniu sie do tego seksu:) poczytaj troche. Ja z mojej strony proponuje wypic ze 2 drinki, dużo żelu, powolne ruchy (lepiej zebys to Ty sterowała jego penisem), mozecie tez skorzystac z poppersów - idealne do tego seksu. :) no i duzo cierpliwośc, bo nie od 1 razu bedzie idealnie. Im wiecej bedizecie trenowac tym lepiej.

Gość JarekK__
Zmień faceta, anal jest BE.

Gość hejo hejo hejo
daj to do poczytania facetowi, reszta przyjdzie z czasem;)

Gość SłoneeeeeCzzzzkooo
Powiem Ci tak... Mnie tez bardzo bolało najpierw, ale tylko dlatego że mój facet nie miał o tym pojęcia. Ja sama pokierowałam go, powiedziałam zeby wolniej wchodził, bo jak od razu to ból nieziemski. Jesli bedzie delikatny i wejdzie powoli, wszystko będzie ok :)

przede wszystkim psychikę trzeba sobie nastawić na "tak". bez wszystkie przygotowania techniczne w łeb wezmą... mnie np zawsze kręciło troche brutalnosci w sekie wiec taki anal mi nie sprawiał nigdy kłopotów. a i po pewnym regularnym współżyciu w taki sposób pojawiły sie nieziemskie orgazmy...