Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VBK12

Kto na zawsze pozbył sie tradziku??? SPOSOBY PISZCIE

Polecane posty

Gość VBK12

Ja walcze juz 3 lata . I 3 lata mam na twarzy tragedie....nic nie pomaga nic...

Gość twister
ja uzywałam brevoxylu [masc bez recepty do kupienia w aptece za jedyne 20zł] + do tego krem nawilzający [gdyz vrevozyl bardzo wysusza buzie] i dzisiaj nie mam zadnych pryszczy na buzi. a tez meczylam sie z tradzikiem. bylam nawet u dermatologa, dostalam recepte na b. droga masc. oprocz luszczacej sie skory nic wiecej nie zauwazylam, wiec kupilam brevoxyl. na prawde super! :)

Gość VBK12
takim czyms to ja za przeproszeniem moge sobie piety wysmarowac. Ja nie mam 3 pryszczy na nosie tylko tradzik ktory juz od wielu miesiecy zwalczam antybiotykami i nicccc:(

Gość twister
no to skoro masz tak powazny problem, to raczej powinnas/ powinienes uda csie do dermatologa! nikt ci tu nie zacznie wypisac niewiadomo jakich super tabletech na recepte itd, bo sie nie znaja. a moze jakis zabieg laserowy? jakies peelingy u kosmetyczki. najlepiej byloby udac sie do dermatologa, ktora w takiej sytuacji moze pomoc najlepiej ;]

Gość VBK12
ludzie u dermotologa to ja juz mieszkam prawie!! Zden nie jest w stanie mi pomoc jak ide to tylko slysze..a moze tooo a moze too i tamto leków mam cały wór masci płynów tabletek ampułek żelów komprsów nawet syropy brałam....

Gość VBK12
u kosmetyczki też byłam na 10 kwasach i oczyszczaniu twarzy...0 poprawy

Gość klaudia22
kochana bardzo dobrze Cię rozumiem ja przez trądzik nabawiłam się nerwicy, jak patrze w lustro to czasami płaczę;( leczyłam się hormonalnie i tez nie pomogło, w jakim jesteś wieku?

Gość ja po tym jak
pierwszy raz kochałem sie z kobieta. Mozesz spróbować

Gość VBK12
mam 22 lata za pare mc wychodze za maz, a jak wstaje rano to boje sie patrzec w lustro. Jak spie to czasem sie budze bo boli mnie twarz od wagrów:( płacze prawie codzinnie i nie mam nawet podkładu który by to przykrył bo chyba nawet takiego nie wymyslili:(

Gość twister
oj to nieciekawie.. a moze jakies sterydy specjalne czy cos? moj chlopak uzywal kiedys takiej masci przez krotki czas [za dlugo nie wolno] i teraz ma piekna buzie. za to moja kolezanka zeby pozbyc sie tradziku zaczela zazywac tabletki antykoncepcyjne. z własnego doswiadczenia wiem, ze jesli leczy sie tradzik najlepiej uzywaj jednej dobrej maski, tabletek a nie masy kosmetykow. dermatolog mi tak przepisał. wygladalam jak popazona.

Gość twister
masz tradzik rozowaty?

Gość klaudia 22
ja używam podkładu z Vichy dermablend naprawdę ładnie kryje kosztuje około 70 zł ale uważam że warto bo nie powoduje powstawania zaskórników. Moze pogadamy na gg?

Gość piekna ateistka
autorko, a probowalas terapii hormonalnej? jezeli to nie pomoglo, to wiem ze jest taki preparat z bardzo duza zawartoscia witaminy A, ale ma tez bardzo duzo skutkow ubocznych.. ale wiem, ze usuwa pryszcze na cale zycie i jest bardzo skuteczny. dziala tak, ze niszczy gruczoly lojowe. nazywa sie racoutant, czy jakos tak, nie pamietam dokladnie.. ale wiem, ze moja kolezanka miala masakre na buzi, a po tym jej sie ladnie zagoilo.

Gość Caresiatko
witam witam. Wczoraj juz nie pisałam bo przeszłam małe załamanie nerwowe:(

Gość klaudia22
autorko odezwij sie do mnie na GG ja też przechodze te załamanie nerwowe związane z wygladem mojej buzi;( 74 43 246 pozdrawiam