Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VBK12

Kto na zawsze pozbył sie tradziku??? SPOSOBY PISZCIE

Polecane posty

Gość VBK12

Ja walcze 3 lata..bezskutecznie..

ja polecam syrop z aloesa.mozna kupic w zielarskim albo pigulki antykoncepcyjne zalezy w jakim wieku jestes

Gość VBK12
22 lata mam

Gość VBK12
Ale ja naprawde na twarzy mam trageie myslicie ze da rade??

sluchaj ja tez bylam tak zasypana ze masakra zaczelam brac pigulki i pomoglo pilam tez ten syrop z aloesu nie pamietam nazwy ale butelka kosztowala ok 20zl i to tez jest rewelacyjne.mija siostra tez go stosowala i naprawde cera sie jej poprawila bez pigulek.sprobuj nie zaszkodzi prawda?

Gość VBK12
no w sumie sprobowac nie zaszkodzi, a ten srop to w aptece czy w zielarskim??

Gość ani mru mru
AKNENORMIN ma wiele przeciwwskazań , ogólnie jest dość kontrowersyjnym lekiem (i drogim), ale trądzik likwiduje idealnie

Gość Najlepsza rada
- Przestać oglądać się w lustrze i dotykać twarzy żeby sprawdzić czy są pryszcze. - Myślec pozytywnie o swoim wygladzie i nie uważać się za coś brzydszego i gorszego od innych. - Ż- Przestać oglądać się w lustrze i dotykać twarzy żeby sprawdzić czy są pryszcze. - Myślec pozytywnie o swoim wygladzie i nie uważać się za coś brzydszego i gorszego od innych. - Żadne środki farmaceutyczne nie pomagają bo to kwestia psychiki. Czy nie jest tak, że jak jest poprawa i wydajecie się sobie ładniejsi - to następuje nowy wysyp pryszczy? Potem załamka, zażywacie coś albo smarujecie czymś skórę, następuje poprawa, zadowolenie i kolejny wysyp? Trzeba przerwać to błędne koło - nie interesując się swoim wygladem - co jest trudne w dzisiejszych czasach. Jest taka strona, na której jest to wyjaśnione ale nie w sposób medyczny tylko jako proces biologiczny rozgrywający sie jednocześnie w mózgu, psychice i (w przypadku trądziku) w skórze właściwej. Proces ten przebiega dwufazowo - najpierw tworzą się w skórze niewielkie wysepki melanomy, które potem (w 2 fazie) rozkładane są przez bakterie i to jest właśnie trądzik.adne środki farmaceutyczne nie pomagają bo to kwestia psychiki. Czy nie jest tak, że jak jest poprawa i wydajecie się sobie ładniejsi - to następuje nowy wysyp pryszczy? Potem załamka, zażywacie coś albo smarujecie czymś skórę, następuje poprawa, zadowolenie i kolejny wysyp? Trzeba przerwać to błędne koło - nie interesując się swoim wygladem - co jest trudne w dzisiejszych czasach. Jest taka strona, na której jest to wyjaśnione ale nie w sposób medyczny tylko jako proces biologiczny rozgrywający sie jednocześnie w mózgu, psychice i (w przypadku trądziku) w skórze właściwej. Proces ten przebiega dwufazowo - najpierw tworzą się w skórze niewielkie wysepki melanomy, które potem (w 2 fazie) rozkładane są przez bakterie i to jest właśnie trądzik.

Gość hdgdfdsdsds
pigulki powodują raka, ale z was glupie dziwki. no ale bierzcie sobie to swisntwo, moze i wyleczycie sie z tradziku, ale za kilkanascie lat rak murowany. powodzenia

myj twarz płynem do higieny intymnej który zawiera kwas mlekowy może nie zniknia jak za dotknięciem różdżki ale cera będzie stopniowo łagodniała

Gość generalnie to proste
Biorę pigułki od 20 lat i jakoś raka nie mam.