Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiaaaaaaaaa

mamy zobaczcie to - SZOK!!!

Polecane posty

Gość tiaaaaaaaaa

Zobaczcie zdjęcia "ciuszków", które sprzedaje ta kobita na allegro! Ja jestem w szoku...fotki może i fajne, modelka też ale nigdy w życiu nie pokazałabym swojego dziecka w ten sposób na allegro! Ta mała ma 5 lat! Co o tym myślicie?

Gość tiaaaaaaaaa
Ja też uważam, że mała jest ładna i fajnie się prezentuje, ciuchy też ok ale jestem w szoku, że kobitka w taki sposób chce sprzedać rzeczy. Przeważnie widzę zdjęcia dzieci zrobione gdzieś na spacerze a nie taką sesję :-) I sporo osób zakrywa twarze dzieci. Może jestem cykor ale nigdy nie pokazałabym córki na allegro.

Gość tez nie pokazalabym córki
na allegro, w koncu dziecko samo o tym nie decyduje. I pozy tez dosc pretensjonalne ( zwlaszca ta w kamizelce). Ale co kto lubi.

Gość pewnie to twoja corka
i chcesz sprzedac ubranka

Gość tiaaaaaaaaa
Nie to nie moja córka...ja mam maluszka póki co ale natknęłam się na tą kobitę jak szukałam poncza dla mojej. Sporo już stron przejrzałam różnych sprzedawców ale takich zdjęć nie widziałam, i stąd jestem w szoku. Ta dziewczynka wygląda jak "mała stara" tzn tak ją mamusia wystylizowała :-0 Ja mimo wszystko obawiałabym się np pedofilii :-0

Gość bukaa
Zamiast robic z dziecka modelkę mogłaby się skupić na jakości zdjęć, bo w większości są za ciemne i mało co na nich widać.

Gość Suonko23
hoho no trzeba przyznać, że mała jest śliczna i co gorsza na niektórych fotach hmmm nawet sexy?! pożywka dla pedofilii pogratulować tylko mamusi!

Gość netmama
Od małego ju żsię uczy zachowania prostytutki.No ja też jestem deczko w szoku takie zdjecia , a potem się dziwią, że dziecko zgwałcone lub porwane.

Gość malwinkkaaa
zgadzam sie ze zdaniem, ze zamiast wypinac buzie i tyłek lepiej pokazalyby sam towar, bo trudno go obejrzeć.

Gość miki
UWAZAM ZE NIEKTORE WYPOWIEDZI TO PRZEGIECIE!!! JAK MOZNA W TAKI SPOSOB KOMENTOWAC DZIECKO??!!!! O CZYM WY WOGOLE MYSLICIE!!!!!!!!! SAMA MAM DZIEWCZYNKE I NIE WIDZE ZEBY TA KOBIETA ZROBILA COS ZLEGO!!!! SAMA WIDZIALAM NA ALLEGRO JAK JAKAS KOBIETA W PODOBNY SPOSOB SPRZEDAWALA CIUSZKI I CO!?

Widac, że mała ma z tego frajdę. No i jak wszyscy pokazujązdjęcia dzieci na naszejklasie, to czemu nie na allegro?

Groteskowe :O Te wypięte "biodra", te... łee :O Ale kobieta, która chce przekuć niemowlakowi uszy, jest pewnie zachwycona... Nie ma to jak wpajać dobre wzory:p

Gość a ja uwazam
ze przegieciem pyty jest ubierac dziecko w sposob jaki ubiera sie dorosla kobieta;naraza sie je w ten sposob na pedofili

Gość przesadzacie
ja nic zlego w tych zdjeciach nie widze!mala jest sliczna

Gość poowiem takk
moja córka jest śliczna (szczerze ? ta nawet sie do niej umywa) i NIGDY PRZENIGDY jej nie pokaze na all chodź bede niedługo sprzedawac ciuszki na potege bo bym sie bała!! jakis podstawiony gosciu wygra aukcje i juz bedzie miał mój adres ludzie są pojebani

Gość a ja uwazam
właśnie dlatego że ludzie "nie widzą nic złego "potem są tragedie