Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nika

jakie firmy maja ciuchy dobrej jakosci?

Polecane posty

Gość nie mam nika

na jakie warto polowac np na allegro? bo np w H&M, ktorym tyle kobiet sie zachwyca sa same szmaty, szkoda kasy czy znacie jakies dobre ale nie za drogie firmy?

Gość nie mam nika
ja nie lubie, tez kiepskie, spadaj z tym spamem, nikt sie na to nie nabierze juz

Gość a.orsay.na.prawdę
lubię... jeszcze się nie zawiodłam na ich ciuchach... kupuję głównie bluzki różne, eleganckie, zwykłe, tuniki... kilka lat temu kupiłam świetne spodnie... a ostatnio mają beznadziejne

Gość nie mam nika
wiem ze tam sie zdjecia golej baby pokazuja ale to juz bylo nie raz na kafe i nikt sie na to nie nabierze :O poza tym te zdjecia mozna normalnie zobaczyc w necie, nie wiem co w tym ciekawego by klikac, to tylko gola baba, tam chodzi chyba o ten link, reklame na dole nie pamietam a cos oprocz orsay?

Gość oprócz.
hmmm nie pomogę wszystkie sklepy w stylu bershka, pull and bear, itp to dla mnie porażka, szmaty i tyle..

george forence&fred marks&spencer dorothy perkins brytyjska średnia, niedrogo, porządne materiały, trzymają rozmiarówkę

i jeszcze niezłe yessica new look redherring kappahl miss etam

Gość szmateksy
do jaga_ --- taa jasne

Gość nie mam nika
kurcze, ja wlasnie tez jak chodze po sklepach to widac ze wiekszosc to szmaty, zupelnie szkoda pieniedzy na brytyjskich sie nie znam, ale myslalam ze marks&spencer to taki jak H&M jest :P a co sadzicie o esprit, jackpot czy bennetonie?

Gość s.oliver esprit mexx

Gość ja lubieee
Orsay Reserved Promod (strasznie drogi sie zrobil niestety) C&A-tu trzeba uważać, bo dużo jest szmar rozciągających sie i mechacących, ale można wygrzebać perełkę w stoisku z Clock House.

ja w h&m kupuje duuużo ciuchów i niewiele razy się zawiodłam. Spodni teraz tam nie kupuję, chociaż te z LOGG są bardzo fajne, nic sie z nimi nie dzieje po długotrwałym użyciu. A bluzki jak dla mnie mają jedne z fajniejszych ;) w przeciwieństwie do Reserved, Orsaya i tych z grupy Inditex ( może poza Zarą) można je używac przez długi czas i nie niszczą się kompletnie. Gorszej jakości jest dział divided, ale i tam można upatrzec fajne ciuchy ;) w tym przedziale cenowym H&M i Marks & Spencer mają dobra jakosc, a jeżeli z droższych to Mango, Promod itp.

Gość dobry materiał
Oceny: Terranova:1 Troll: 2+ Tally Weijl: 3- Pimkie: 3 H&M: 3+ Promod: 3+ Bershka: 3+ New Yorker: 3+ Reserved: 4- Zara: 4- Vero Moda: 4- C&A: 4 Kappahl: 4 Orsay: 4+ Mohito: 4+ S. Oliver: 5 Next: 5 New Look: 5+ Esprit: 5+ Tatuum: 5+ Wallis: 6 Simple: 6