Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

John100

Zaufanie czy poprostu obojetnosc...

Polecane posty

Czy kobieta powinna byc zazdrosna o swojego faceta?Jesli mowi ze nie jest to raczej zaufanie czy poprostu obojetnosc?

Gość bardziej nie mozna
Zależy ile ona ma lat, jaki jest jej kraj- muzułanka itp, co w życiu przeszła, jakie ma wartości. A wydaje mi się, ze moze hołdowac zasadzie: kazdy sadzi wedlug siebie czyli ona sama nie zdradza, a skoro jej partenr ma byc jej polowka to tez tego nie robi. I dlatego tak reaguje - brakiem zazdrosci. Tak naprawdę zazdrosc to niepewnosc pozycji... to zawisc, ze ona ma to, czego ja nie mam. skoro jestes jej facetem, to czego ma zazdroscic innym/innej???? No chyba ze faceci/kobiety wolą dziecinne związki...obejmowanie pibliczne małolat..a potem wojny..kłotnie.. szkoda życia i związku.

Tak a jesli mowi ze naprawde nie jest zazdrosna?Racze nie dziecinada bo jestesmy zareczeni...Poprostu pytam czy kobieta naprawde nie musi byc zazdrosna o swojego faceta?

Gość bardziej nie mozna
ponadto obserwuje zazdrość na przestrzeni lat. Jeśli kobieta/facet nie dają drugiej osobie powodów do zazdrosci (co uwazam za dziecinade jelsi dają) a ta druga strona jest zazdrosna...to znak, ze cos nie tak z ta oosbą... albo ta osoba boi się, ze jak straci tę drugą osobę to jej swiat/pozycja przestanie istniec. Co tez jest chore bo nie wynika z miłosci, uczucia, a jakiegos przywiązania, nie raz i korzysci itp... trzeba zadac sobie pytanie: dlaczego ktos tak kurczowo sie mnie trzyma..spojrzec na jego zycie..itp...

Gdzie jest ta granica gdy mowi ze naprawde nie jest a mysli o zdradzie....I sa pytania czy mogłbym to zrobic...?

Gość bardziej nie mozna
zazdrość nie jest wyznacznikiem uczucia, zaufania ale raczej spaczonej psychiki Inna sprawa jeśli ktoś jawnie nadużywa zaufania i pogrywa sobie na emocjach drugiej strony lub daje wyraźne powody. Co jest bardzo dziecinne. Jeśli ludzie są normalni, nie dziecinni, jeśli kobieta w związku to kobieta, a facet to facet, to nie ma zazdrości. Są zdrowe relacje. Tylko z doświadczenia wiem, że w takim układzie...jak ktos zdradzi..nie ma przebacz.. jest to definitywny koniec. A w związkach gdzie ktos dopuszcza zdrade.. i przebaczenie...druga strona korzysta z tego i mówi...i tak mi wybaczy..i robi skok w bok..

Gość bardziej nie mozna
0:22.. to musisz ją zapytac o granice... Jak ufaq to ufa. Jak ufa ale nie ufa.. to pyta..kiedy gdzie moglbys ja zdradzic.. chyba logiczne