Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

znowu nieposzłam do szkoy przez okres

Polecane posty

kochani znacie cos co mogłoby mi pomoc bralam juz wszelkie srodki nospy apapy ibuprom nurofeny mocne castagnus i nic jak bolało tak boli:((

sa takie witaminy duovit - pomagaja na bole okresowe - bierzesz caly miesiac codziennie i nie ma boli. i to nie jest moj wymysl, tylko w ulotce jest to tez napisane i na mnie dziala

Gość zrob sobie
cieple oklady,najlepiej wlej do szklanej butelki goracej wody i przykladaj ,jak bedzie za gorace zawin butelke w sciereczke. cieplo powoduje rozkurcz dlatego przynosi ulge w kazdym stanie zapalnym jak i przy okresie,sama czesto siegam do tej metody + pije ziola z dziurawca.

Gość ale chałaP
boli cie, bo do czestochowy nie dojechałaś:P

Gość Sylwia ES.
bralas ketonal?

Gość frentii
Przede wszystkim przed wzieciem srodkow bolowych, koniecznie zjedz sniadanie, bo na pusty zoladek nie zadzialaja. Po drugie kup sobie Solpadeine rozpuszczalne. Uzywam od 10 lat i jest bardzo skuteczne. 2 tabletki rozpuszczasz w cieplej wodzie i wypijasz.

Gość frentii
*przeciwbolowych

Na mnie działała tylko i wyłącznie etopiryna. Brałam dwie tabletki i przechodziło. Na szczęście odkąd urodziłam ból wogóle przeszedł

Gość reyreutyyr
sa rózne metody.. Ja biore gorąca kąpiel.. fat pomaga mi ale jak wyjde to potem mnie nadal boli, moze poprostu musze dłuzej byc :P

Gość hhggfff
polecam ketonal!!!!!!!!

Gość ketonal nie na kazdego dziala
ibuprom i nurofen to to samo czyli ibuprofen 🖐️ jest taka pozycja, trzeba kleknac na kolana, gowe i ramiona do ziemi, tylek wypiac, lekki rozkrok. Wtedy miesniebrzucha sie rozkurczaja (trzeba przybrac taka pozycje zeby byly one luzno). Pare dluzszych chwil w tej pozycji i na troche spokoj.

ketonal niszczy żołądek, wąrobę najlepszy pomysł na pozbycie sie bólu i pewny to polopiryna w czopkach wsadzasz sobie jednen albo dwa , działa szybko bo substancja uwalnia sie od razu do ukł krwionośnego bez trawienia i soków nie niszczy ukł pokarmowego skuteczność wysoka

bylam w aptece kupilam ten duovit nadal mnie boli boje sie jutra i kolejnych dni nie chce zawaic szkoly a co do kapieli to u mnie wywoluja obfity okres

Gość idzdolekarza
Ile masz lat? młode dziewczyny często tak mają, nie chodzi o to zeby w najszybszy sposob pozbyc sie bólu, powiinas sie zglosic do ginekologa, przebada ciei przepisze srodki ktore w znacznie mniejszym stopniu uszkadzaja watrobe i inne organy. Gorącej kąpieli w zadnym wypadku nie wolno, moze spowodowac krwotok..jesli wszystkie metody na ciebie nie dzialaja to znaczy ze jest jakis problem. Jesli przeciwbolowe tabletki ci nie pomogą lekarz zaleci terapie hormonalną