Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nie wiem co to ma znaczyć...dziwny jest ten świat

Polecane posty

Witam serdecznie , wczorajszy dzisń zaliczam do jednego z fatalnych i bardzo nerwowych w moim zyciu , mianowicie wybralam z chlopakiem do czestochowy podziekowac Matce Boskiej za cale blogoslawienstwo i prosic o kolejne. Niestety gdy mijalismy znak Czestochowa moj samochod zaczal tracic moc jakby nie mail pedalu gazu wogole na niego nie reagowal i za 10metrow sam zgasl...i do teraz nie mozna go odpalic... samochod to bylo moje marzenie na ktore badzo dlugo praowalam i byl neisamowicie wypieszczony moje oczko w glowie BMW e46 2000r. niestety kolejne godziny to byl koszmar udalo nam sie znalesc lawette i niby warsztat w ktorym nic sie nie dowiedzielismy...nastepnie laweta za 1500zl wrocilismy do mojego miasta...poprostu jestem dzis szczępkiem czlwoieka....i tak wygladala nasz modlitwa na Jasnej Gorze ...nie wiem czy to data 13 , lecz ludzie mowia ze 13 to dzien Matki Boskiej...naprawde nie wiem jak to interpretowac...az serce sie kroi...

W dodatku mam gazy :O

bardzo smieszne ;/

Gość
pam buk cie pokaral za proznosc:classic_cool:

Gość ale chałaP
Może to znak, że nie samochód w życiu najważniejszy?:P A co to jest szczępek?:D 3/10