Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska240

Co z sexem po ślubie - czy zanika??

Polecane posty

Gość Ciekawska240

Witam!!! Jestem od 2 lat mężatką. Początkowo było wszystko ok. Kochaliśmy się gdy mieliśmy tylko na to ochotę. Urodził się nam syn, ale potem coś się zmieniło. Mąż ciągle jest zmęczony, chce mu się spać i nie ma ochoty na sex. Oczywiście podejrzewałam go że ma romans, on zaprzecza mówi że sam nie wie dlaczego tak jest że stracił apetyt na sex. Nie wiem już co robić żeby to zmienić, jak go zachęcić???

Gość czasasa
sexi bielizna kolacja pyszna świece :D

Gość Ciekawska2 40
mam wrazenie , ze wypilam mu wszystka sperme przed ślubem. zbyt czesto mu obciagalam

Gość Ciekawska2 40
tak świece są niezawodne

Spytaj go na co ma ochotę. Powiedz sama na co masz ochotę itd. Zacznijcie ze sobą gadać. W przeciwnym wypadku rutyna was załatwi. :)

Gość Ciekawska2 40
ale mu do mnie nie staje. i rozmowa nie spowoduje , ze bedzie inaczej

Gość Ciekawska240
Podszyw ty świnio!!

Gość Ciekawska240
Nie raz już próbowałam go pytać ale on uparcie tylko że jest zmęczony i chce spać. Do romantyków on nie należy więc z kolacją i świecami to też nie wypali.

Gość ale chałaP
To zalezy jak po porodzie wyglądasz:D

Może należy do facetów dla których kobieta po urodzeniu dziecka jest już tylko matką... Albo ma obrzydzenie do ciebie po porodzie. Znam takich. Osobiście moja kobieta pociąga mnie jeszcze bardziej, mimo że pomagałem odbierać mojego syna na świat. Albo ma od dłuższego czasu kochankę. Obstawiam któreś z tego.

Jeśli w ogóle nie ma seksu, to jest niedobrze. Facet zaspakaja potrzeby w inny sposób, albo co gorsza gdzie indziej. Jeśli jest seks, ale po prostu rzadko, to wszystko powinno dać się naprawić.

Gość Ciekawska240
jest sex ale rzadko. Co do mojego wyglądu po porodzie - to sama chciałabym wyglądać inaczej ale niestety po ciąży zostało trochę ciała i nie idzie tego zrzucić..

A w czasie ciąży kochaliście się, albo zajmowałaś się nim? Może przez te 9 m-cy za bardzo przywykł do zaspokajania się samemu i już cię do tego nie potrzebuje. Tak też bywa...

Gość Ciekawska2 40
troche sie rozeszłam w sobie. ważę 96 kg

Gość Ciekawska240
W ciąży kochaliśmy się bardzo często po porodzie też było często aż tu nagle stop - nie wiem co się stało, albo ja zaczęłam mieć większe potrzeby albo nie wiem.

Gość Ciekawska2 40
wszystko przez ta nadwage chyba. powiedzial mi , ze z kim innym sie ozenil niz teraz ma

Gość Ciekawska240
podszyw co ty możesz wiedzieć???

Ile czasu upłynęło od porodu ? Jesteś na macierzyńskim, na wychowawczym ?

Gość Ciekawska240
Od porodu minęło 10 m-cy teraz jestem na wychowawczym.

A mąż nie zmieniał pracy np, albo może jakieś stresy nagle mu doszły? Taki brak ochoty nagły może być następstwem stresu, albo jednak kochanka. Zauważyłaś może że bardziej o siebie dba, albo kupuje nowe ciuchy w tym bieliznę?

Pomaga przy dziecku ? Robi coś w domu ? Poza seksem są jakieś objawy czułości ( przytula Cię itp) ? Sam brak chęci na seks może być spowodowany stresem. Facet ma świadomość, że rodzina jest na jego utrzymaniu. Kredyty, problemy finansowe, problemy w pracy zżerają emocjonalnie.

Gość Bielizna i świece
ciągle to słyszę. Mam ten sam problem, mężatka od ponad roku, na początku cudownie a po kilku miesiącach :o. Dzieci nie mamy, kochanki on też nie ma bo jedyne miejsca w jakich przebywa to praca - dom, czasem jakieś zakupy ale zazwyczaj idziemy razem, wyjścia ze znajomymi też razem, bo mamy wspólnych znajomych więc nawet nie miałby kiedy mieć kochanki. U mnie najpierw problemem było mało seksu, raz na miesiąc, a potem że o ten seks to tylko ja się starałam w związku, jemu tak jakby nie zależało, ciagle był zmęczony, wieczorem mówi że jest zmęczony, że popołudniu a popołudniu mówi że wieczorem i tak w kółko. To okropne uczucie kiedy przychodzisz do faceta w bieliźnie, przygotowujesz kolacje, winko i nic, zje i pójdzie spać. Czuje się po prostu niechciana i to nawet nie chodzi o sam seks, bo sama się łapię na tym że wcale tego seksu nie chcę aż tyle, ale chodzi o to żeby on się zainteresował, zeby on chciał tego seksu. Ciągle o tym rozmawiamy, ja mu mówię jak się czuję dokładnie tak jak tutaj napisałam mu to powiedziałam i przeją się, przez dwa dni a potem znowu nie wiedział o co chodzi, a rozmów mieliśmy na ten temat nie jedną i nie 10. Teraz mam tego dosyć. wiem że to nie jest rozwiązanie ale jestem wściekła że tak jest i mam ochotę się zemścić. Od paru dni jestem aseksualna, nie reaguję wogóle na jego zachcianki i nie robie nic ze swojej strony, jak jemu się nie chce to mi tez się nie będzie chciało, oczywiście zamierzam mu powiedzieć o tym i powtarzać do skutku żeby nie było że to moja wina. Ponoć niedostępna kobieta jest bardziej seksi więc będę niedostępna, to chyba ostatnie co mi przychodzi do głowy. próbowałam urozmaicać, próbowałam być romantyczna, seksowna, a nawet drapieżna i nawet schudłam parę kilo żeby mi nikt nie zarzucił że się po slubie pewnie roztyłam, wszystko to o kant dupy można potłuc, bo to ciągle tylko ja się starałam. Tak własnie miałam wyproszony seks, nie chcę takiego.

Gość a ja wam zazdroszcze
bo ja nie chce seksu, a on chce. i co robić??

"Ponoć niedostępna kobieta jest bardziej seksi " ----- święta prawda :)

Gość Ciekawska240
Ja mam dokładnie jak ty Bielizna i świece. Też mam wrażenie jakby nasz sex był tylko dlatego bo ja chce. Mąż mało pomaga przy dziecku, czasami sie kładzie spac a ja zostaje sama z małym. Nie przesypiam nocy, bo mały ciagle sie budzi, jestem zmeczona, potrzebuje choc odrobiny czulosci z jego strony a tu nic. Mam juz tego dosyc. Nie potrafie lezec z nim w jednym łózku bo tak bardzo mnie podieca. Obojetna tez nie potrafie byc.

Gość Ciekawska240
Może zeczywiscie stac sie niedostepną??