Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusiiia

Kolejny głupi temat... ile ważyć przy 161 wzrostu?

Polecane posty

Gość Agusiiia

Jestem dość drobna i mam kilka kg za dużo. Ile przy tym wzroście powinnam ważyć, żeby wyglądać szczupło?

Gość twister
ok. 50kg

Gość Agusiiia
Dzieki. Waże teraz 53 i wyglądam trochę za grubo. Dziewczyny ile ważycie przy tym wzroście?

Gość krucafuks
Dobrze wazysz, nie psuj sobie metabolizmu dietami. Wywal "smieci" ze swojego taleza(slodzone napoje, fast foody itp)i ujedrnij to, co Ci sie nie podoba cwiczeniami. Po miesiacu efekty masz jak w banku.

Gość krucafuks
talerza

Gość takatam tez 161
ja teraz waze cos ok 51- 52 i jest ok, chociaz chcialabym zrzucic troche z brzucha. Jak wazylam 58 to bylo juz zdecydowanie za duzo jak na ten wzrost, ale np przy 45 kg wygladalam jak trup... to pewnie zalezy od budowy, ale mysle ze ok 50 kg to najlepsza i najzdrowsza waga przy tym wzroscie

Gość Agusiiia
Chciałabym ważyć właśnie jakieś 50 kg. Odżywiam się raczej zdrowo, nie jem fast foodów i słodyczy. Ale chyba po prostu za dużo jem :o a jak intensywnie ćwicze to zamiast chudnąć ważę jeszcze o 1-2 kg więcej.

Gość ja mam 161
waga 45

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
najlepiej 30 :o

Gość twister
jesli chailabys schudnac to tak max do 45 kg. przy takiej wadze wyglada sie naparwde chudo, troszke wyzej zdrowo :) ja akurat mam tyle wzrostu i waze 47 kg. nie jestem wychodzona, ale wygladam wg. mnie dobrze. systematycznie cwicze na nogi brzuch wiec jest ok. :)