Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabiNAdrugie

Psychiczna kafezdzira zobacz to!!!

Polecane posty

Gość ale tygrys
:-D

Patrzcie!!! Sama dodałam w końcu zdjęcia! No cud po prostu. Moja to kotka, ma 14 lat i nazywa się Sami.

gabiNAdrugie - ona wygląda na kocura, bo po pierwsze jest pół persa - ma krótki ogon i nogi, dużą głowe i dduużżżoo futra, przez co wszyscy myślą, że jest gruba! A po drugie jest po sterylizacji, a po niej kotki mężnieją jakby.

ale koteczka jet bardzo ładna, ja kocham wszystkie kotki bo wszystkie są śliczne:) rzeczywiście ma dużo futerka:) i wpadłaś na fajny pomysł żeby ją zabrać na sesje:)

Często sama robie jej sesyjki. Ona nawet pozować potrafi i się nie ruszać do zdjęcia.

Gabi, a ta Twoja mamusia jest całkiem zdrowa? Badałaś ją na nerki? Ja strasznie przeżywam tą chorobe i nikomu tego nie życzę.

nie nie badałam jej na nerki, niby jest zdrowa całkiem tylko troszke głucha już, i ząbków nie ma, zostały jej tylko kły, a czemu twoj kotek sie rozchorował na nerki??

Moja ma przewlekłe zapalenie nerek. Mocznik ma 134 i kreatyninę 3,09. Norma to m - 70, k - 1,9. Po wynikach badań byłam załamana. Musi brać lekarstwa i specjalną karme. Tyle, że karmy nie tknie. Kupuje jej wołowine, kurczaka, ryby i staram się mieszać z lekarstwami, ale wczoraj nawet samo mięso przestała jeść. Niekiedy już nie mam siły... Kota powinno się badać od 8 roku życia, raz na rok, tak profilaktycznie, bo na starość bardzo często zapadają na choroby nerek. Moja nie jest głucha i ma wszystkie ząbki. Ogólnie weterynarze twierdzą, że na 14-stolatkę nie wygląda i jest bardzo dobrze utrzymana. Przynajmniej taki plus.