Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabiNAdrugie

Psychiczna kafezdzira zobacz to!!!

Polecane posty

Gość zaczarowana młodociana
jeśli chodzi Ci o mnie, Brunetko, to masz racę z tym dzieckiem, bo mam 18 lat. Pozostałe 288 miesięcy jest nieistotne :P Te 42 lata nadal nie są odczuwalne. A to, że skorzystałam sobie z nicka córki w podpowiedziach... cóż

Gość małaMi0101
dociekliwa, dlaczego ludzie potrafią w kilka sekund tak diametralnie zmienić zdanie?

Ojej, to kociaczek od kuny? To on w końcu żyje!? Chyba coś opuściłam, proszę o uzupełnienie mojej wiedzy...

Gość małaMi0101
mam kota syjamskiego :) Fajnego doga niemieckiego i kundelka :) Ale póki co... 11 już i muszę uciekać milego dnia, dziewczyny

kicia 119 oj nieładnie że nie przeczytałaś całości o kunie:D odnalazła się kicia po kilku dniach:D pisałam w tamtym temacie:)

Jejku, ale ona jest kochana! Tak bym ją spuczyła straszliwie! Uwielbiam koteczki. Moja ma już 14lat, ale laseczka dalej jest. Tylko, że na nerki zachorowała. Moja bieduleczka.

a jej zdolna mamusia wyniosła kocie do garażu i nikt o tym nie wiedział:) cwana udawała w dodatku że jej nie ma:)

gabiNAdrugie - aaa to mamusia ją zwinęła, dobrze, bo strasznie cierpiałam z jej powodu. W takim razie nawet głodna nie była, co za ulga. Nie moge patrzeć i słyszeć o tym jak zwierzątkom jest źle.

BrunetkaWieczorowąPorą - no kocurka pierwsza klasa! Pokazałabym Wam moją, ale nie umiem tak dodawać fotek na te stronki różne.