Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacatorby

jaka torba do brązowych kozaków?

Polecane posty

Gość poszukujacatorby

Kupiłam sobie brązowe kozaki (ciemny brąz) i całkiem poważnie zaczęłam zastanawiać się jaką torbę do tego dobrać, czy też w brązie a jak tak to w jakich odcieniach (tzn identycznych czy neikoniecznie), czy moze byc np w morskiej zieleni (taka widzialam na zywo i jedyna poki co ktora wpadla mi w oko) dodam ze plaszcz i kórtkę mam czarną, wiec nie chce zeby wszytsko się pogryzło, do tego zaley mi aby w całości był to styl miejsko- elegancki (tzn nie bez przesady elegancja, ale musi pasowac i na uczelnie i do biura... mam problem bo do tej pory nosilam raczej sportowe ciuchy, a poniewaz ze wzgledu na nowa prace chyba jzu mi nie wypada, ale nie chce przejsc na zupelnie sztywny styl) aha torba musi byc na A4 i zapinana na ekspres :) i nei kupuje z allegro, bo musze ja najpierw na zywo zobaczyc... jestem z lodzi wiec wszystkie sieciowki moge obejsc gdyby padly jakies fajne propozycje) pozdrawiam

Gość kup kolorowa
nie wiem czy lubisz cos takiego duza torba i kolorowa a elegancka- ja tez mam brazowe kozaczki a torebke w odcieniach brazu z niebieskimi i fioletami- efekt ekstra :)

Gość xcvbnm./
moze ciemny odcień fioletu albo wiśni?napewno nie bierz brązowej torby:)

niestety, zestawienie czerni z brązem to rzadko kiedy udane połączenie (ujdzie, jeśli to nie jest bezpośrednie sąsiedztwo). jeśli masz czarny płaszcz, to nie kupuj już brązowej torebki. myślę, że jakieś odcienie karmelu łączyłyby to w jedną całość. notaben, mam ten sam problem: czarny płaszcz i brązowe kozaki :O:O koniec końców, płaszcza zamieniłam na stalową pikowaną kurtkę, ale te kozaki ciężko dobrze połączyć.