Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malibu drink

FACECI!!Jakie lubicie kobiety? Pięć najważniejszych cech

Polecane posty

Gość kjvhvhbjhb
1. inteligentna 2. z poczuciem humoru 3. czuła. 4. zaradna 5. z nutką samokrycytyzmu

1. inteligentna 2. Lubiąca sex i lodziki. 3. najśliczniejsza 4. zaradna 5. wierna.

Gość choholudek
1. wierna 2. czuła 3. szczera 4. oddana 5. rozsądna

Gość De Mok
1 wrażliwa 2 obiektywna 3 troskliwa 4 pogodna 5 zaradna

Bardzo dziwne, poniewaz gdy sie zerknie na strone z RZECZYWISTYMI anonsami i oczekiwaniami mezczyzn, widac ze najbardziej pozadane u kobiety sa: 1. atrakcyjnosc fizyczna (czasem utozsamiana ze szczupla sylwetka i dlugimi wlosami) 2. mlodosc (powinna byc mlodsza o 5-20 lat) inne, mniej wazne, acz mile widziane: 3. lubiaca sex 4. wierna 5. inteligentna :P Do kjvhvhbjhb, zawsze szczerego i choholudka - mam koleżankę, która spełnia wszystkie Wasze wymagania, co do jednego, na dodatek świetnie gotuje, ma własną firmę i dobrze się prowadzi. Niestety, ma jakies 50kg nadwagi (ale schudla juz 20) i jest lysa. Jestescie zainteresowani?

Gość Facet z wymaganiami
1. Ładna 2. Ładna 3. Ładna 4. Ładna 5. Ładna

Gość brzydka kobieta
... nie mam komentarza :-) rozmijam się z mężczyznami, którzy u kobiety doceniają intelekt, kobiecość, zaradność, wrażliwość i wierność ... eh

Gość De Mok
do trzydzestolatki.... w tytule jest napisane 5 cech ... Jak widzisz dla niektórych facetów w pierszej piątce nie ma słowa - ładna - czyli określenia urody. Co nie ozncza, że ta cecha nie wystepuje.... Gdyby było pytani na którym miejscu jest cecha urody -ładna- wymienilibyśmy z 8 - 10 a później właśnie ładna ... A tak na marginesie... kobieta łysa, ii z nad waga nie spełni, a już jednej z pierwszych 5 cech jakie wypisaliśmy.. a wiesz jakiej? odp ZARADNA bo jesli jest zaradna nie doprowadzi sie do stanu z nadwagą... bedzie o siebei dbała aby byc tarakcyjną kobietą. i jeszcze jedno, mnie akurat nie przeszkadza to, że kobieta ma ndawagę lub jest łysa. Bo istotne jest to, aby żyć z partnerką, która jest mądra, szanująca rodzine, wrazliwa i opiekuńcza. Nie idę z nią na wybieg dla modeli ...

Gość jatakajaka
Panowie a ile czasu wam zajmuje ocenienie kobiety? (pomijając urodę oczywiście, chodzi mi o pozostałe cechy)

W tym wypadku: Chodzi w spodniczkach, dba o siebie, jest zawsze czysta, ma delikatna skore, uzywa makijazu, porusza sie z wdziekiem, potrafi gotowac i wszystko jasne, na szczescie, to pytanie nie bylo do kobiet :-)

porusza sie z wdziekiem to akurat faktycznie jest elementem kobiecosci - opisz mi prosze poruszanie sie z wdziekiem kobiety z 50kg nadwagi

De Mok odp ZARADNA bo jesli jest zaradna nie doprowadzi sie do stanu z nadwagą... bedzie o siebei dbała aby byc tarakcyjną kobietą. Mowisz, ze zaradna kobieta nie ma chorej tarczycy oraz ze przejscie w dziecinstwie bialaczki (stad lysina) sprawia, ze kobieta automatycznie jest wg Ciebie niezaradna, mimo, ze prowadzi wlasna firme? Ciekawe... Aha, zatem jakie wymagania dodatkowe musialaby spelnic moja kolezanka, skoro spelnia 5 najwazniejszych, bys uznal ja za wartosciowa partnerke dla siebie...? :P

zawsze szczery W tym wypadku: Chodzi w spodniczkach, dba o siebie, jest zawsze czysta, ma delikatna skore, uzywa makijazu, porusza sie z wdziekiem, potrafi gotowac i wszystko jasne, na szczescie, to pytanie nie bylo do kobiet Zawsze szczery - odpowiedz na pytanie oparlam na poznanych przeze mnie wypowiedziach MEZCZYZN na temat znaczenia slowa kobiecosc :P dla mnie nie ma czegos takiego, jak kobiecosc :P nie ma cech typowo kobiecych, poza plciowymi :P Ciekawe, jak to panowie ktorzy starali sie pokazac ze nie patrza przede wszystkim na urode, usiluja sie z tego wywinac... Ale tez i przykre, bo moja kolezanka naprawde jest wartosciowa kobieta i jej tusza nie jest wynikiem jej zaniedbania, a naprawde ciezkiej choroby.

oczywiście, że faceci patrzą się na urodę kobiet i vice versa no sorry, ale jak nie możesz na kogoś patrzeć, choćby nie wiadomo jaki super ten ktoś jest pod innymi względami, to nie da rady, żeby coś z tego wyszło ale kobieta z nadwagą i łysa może mieć np. ładną twarz, a peruka to chyba nieduży problem; a skoro już schudła 20kg, to schudnie i więcej i będzie ok

Gość my lubim takie
1. duże cyce i fajna pupa 2. blondyna 3. Lubią sex, loda, anal i inne perwersje 4. Bogata 5. poddana i słuchająca

Gość Ja lubię ładne
1. Ładne 2. Tylko ładne 3. Jeszcze raz ładne 4. Wyłącznie ładne 5. Tylko i wyłącznie ładne i nie ma chuja we wsi

Zawsze szczery, nie sadz po sobie. To, ze Ty masz jakies problemy i boisz sie do nich przyznac na forum pod stalym nickiem, nie znaczy, ze i ja tak robie energiczna trzydziestko, poprzednim postem udowodnilas cos odwrotnego :-) chcesz rozpoczac kolejna dyskusje na temat dzialanosci greenpeace wsrod ludzi? serio? a swoja droga, to ciekawe, ze piszesz, ze u ciebie jako kobiety nie wystepuje pojecie kobiecosc, a jednak zauwazylem ze wiele kobiet z luboscia nazywa 20 kg nadwagi - kobiecymi ksztaltami - paradoks prawda?

celem jest ukazanie hipokryzji osob wymieniajacych na pierwszym celu rzeczy inne, niz uroda to jeszcze raz - teraz pokaz jak zinterpretowalas slowo "lubic" :-)

Gość brzydka kobieta
niestety muszę się zgodzić z Energiczną ... mój topik był o tym że moje szanse maleją z każdym dniem, choć i tak nie były wielkie - powód niestety uroda ...