Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icoterakurde

KUPILEM FALSZYWY PROGRAM NA ALLEGRO

Polecane posty

Gość icoterakurde

Więc tak, kupiłem tani program, fałzywy, na allegro... okazał się podróbka... koles mowi, ze wyslal dobry i pewnie chce sie wycwanic... czy nikt mi juz nie pomoze? powiedzial, ze teraz kazdy moglby powiedziec, ze wyslal zly i przedstawic jako dowod oprogramowanie z bema czy innego bazaru... czy juz nic nie zrobie?!

Powiadom prokuratora. Wejdą mu do domu i zobaczą czy nie posiada w domu pirackich płyt i programów.

Gość gdsfgsdfg
wyjaśnij więcej. kupiłeś niedziałającą licencję, pirata, coś co się nazywa jak program, który chciałeś kupić czy co?

Gość hfgxhhj
pomoc moze ci tylko policja, najwazniejsze to to aby kazdy ja zwiadamial gdy dzieje sie cos takiego, bez wzgledu na cene czy towar, oszust to oszut a ich trzeba likwidowac

Gość icoterakurde
policja powiedziala, ze mam wniesc sprawe do sadu za wiecej niz kupilem program a tak naprawde jest slowo przeciw slowu

Gość nowlasnie
SŁOWO PRZECIW SŁOWU! wyobraz sobie, sprzdajesz na allegro... wysylasz dobry towar... koles dzwoni i mowi, ze nie dobry i zanosi policji inny niz kupil mowiac ze jest od ciebie... i co wtedy?! bez sensu... NA ALLEGRO SIE KURWA NIE KUPUJE!!!

Gość hjhjhjhjhjhj
to kurna idz do innej policji, to jest ich zasrany obowiązek zeby takiego oszusta odnalezc, a sądzi sie dopiero pozniej...:Opolicja potrafi wtargnąc do domu własciciela pirackich płyt a tego juz nie moze zrobic?? co jest jeszcze gorszą rzecza.....ja pierdole co ty tam masz za policje 😭

Gość czy mineło już 10 dni
czy mineło już 10 dni odkąd doszedł do ciebie towar? Bo jest przepis, że wszystko co kupujemy podczas sprzedaży na odległość nie widząc danej rzeczy czyli przez internet, korespodencyjnie, z gazetki itp. MOŻEMY ZWRÓCIĆ w ciągu 10 dni nawet jeśli ta rzecz jest zgodna z opisem. Poradź się lokalnego miejskiego/gminnego Rzecznika Praw KOnsumentów, lub w Państwowej Inspekcji Handlu lub w Federacji Konsumentów - te porady sa darmowe.

Gość acozesprzedwwcami
JA KIEDYS WYSLALEM KOLESIOWI DOBRA KOMORKE A ON POWIEDZIAL, ZE CEGLE MU WYSLALEM... I CO ?! TZN ZE SPRZEDAJACY MA GORSZE RPAWA? OGOLNIE JA JUZ NIE SPRZEDAJE ANI NIE KUPUJE NA ALLEGRO..KAZDEGO MOGA OSZUKAC BO KAZDY MOZE SOBIE GADAC PIERDY

Gość mvmbmv
bo kupuje sie w pojedynczych sklepach netowych ..:O