Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xkdkx

boje sie piewrwszego razu!!!!

Polecane posty

Gość xkdkx

prosze napiszcie mi jak to wszystko wyglada!! czy lepiej bedzie kiedy powiem chlopakowi ze jestem dziewica?? jak mu to powiedziec?? czy krwawienie jest duze?? co zrobic kiedy zaczne krwawic?? czy po alkoholu bedebardziej rozluzniona i bedzie mniejszy bol?? czy jest jakis sposob zeby sie bardziej rozluznic i sie nie bac??

Gość podstawowe pytanie brzmi
ile lat masz ?

dokładnie ile ty masz lat? bo dorosła osoba na pewno takimi rzeczami się nie przejmuje...

Gość uważaj bo to strasznie boli
przed pierwszym razem należy przygotować: 1. Środki przeciwbólowe, 2. Materiały opatrunkowe 3. Telefon, żeby zadzwonić na pogotowie a jak ci za głęboko wsadzi, to potem przez tydzień nie będziesz mogła chodzić i robić kupy, dlatego przed pierwszym razem trzeba być co najmniej 3 dni na czczo

Powiedz bo skoro się boisz bólu to przynajmniej będzie uważał. Po drugie zastanów się czy napewno tego chcesz skoro na forum szukasz odpowiedzi. Po trzecie to wcale nie jest tak, że musisz krwawić. Ja nie krwawiłam i praktycznie w ogóle nie bolało (kwestia podejścia faceta). A jak chcesz się rozluźnić to możesz wypić wcześniej razem z partnerem trochę winka ale nie za dużo ;) A tak na koniec to naprawdę się zastanów czy jesteś gotowa bo trochę panikujesz.

Ja uwazam ze na pierwszy raz nawet jak nie bedzie cudownie to i tak bedzie zadowolony ze bylas dziewica , a potem juz sa tylko przyjemnosci

Że jesteś dziewicą, powiedzieć powinnaś. Krwawienie czasem jest a czasem go nie ma. Różnie. Jeżeli krwawienie się pojawi, to ignoruj je. Po seksie po prostu zmyj krew i tyle. Po kilku dniach wejście do pochwy ci się wygoi. Seks pod wpływem aplkoholu to zły pomysł. Łatwiej wtedy np. zapomnieć o prezerwatywie.

17 lat to jest dosyć mało. Proszę cię tylko żebyś przemyślała wszystko 10 razy. Bo najgorsze jest żałowanie po wszystkim.

Gość tak przygotuj
zestaw pierwszej pomocy, gorzołkę, balony (zamiast gumki bo małolaty zwykle używać prezerwatyw nie potrafią) w ostateczności może być skarpetka kilkudniowa od twojego faceta, nie przejmuj się smrodem, skoro tak się kochacie to wytrzymasz wszystko :D

Ja też jestem zdanie że powinnaś zaczekać aż skończysz 18 lat. Był nawet projekt żeby zabronić w Polsce seksu z osobami poniżej 18 roku życia, ale nie wszedł w życie.

Myślę, żę tu nawet nie chodzi o wiek bo co za różnica rok w tą czy w tą?? Jedna będzie gotowa w wieku 17 lat a druga dopiero jak skończy 23. Myślę, że to kwestia nastawienia siebie na takie doznania i 100% zaufania do partnera a ty takiego chyba nie masz co??