Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkajesienna

schudlam 35 kg w pół roku

Polecane posty

Gość malinkajesienna

jw jestem przeszczęśliwa :D chcialabym jeszcze schudnąć z 5 kg i będzie super.. startowałam z wagą 3-cyfrową

Gość malinkajesienna
ważę teraz 68 kg

Gość malinkajesienna
nie wierzysz? twoja sprawa

Gość takacoteż
no to witajw klubie! ja jestemw identycznej sytuacji! tez waze 68 i tez od 3 cyfr zaczynałam moje marzenie to 60.

Gość malinkajesienna
ja mam 170cm wzrostu, wiec zadowolą mnie już te 63kg

Gość no dobra .........
a moze pochwalisz sie w jaki sposób to osiągnełas ?

Gość malinkajesienna
dieta i dużo cwiczeń

Gość malinkajesienna
tylko gotowane i zero słodyczy; 3-godzinne spacery- codziennie

Gość o matko - to ja bym zniknęła
bo ważę 10 kilo więcej niż ty schudłaś

Gość malinkajesienna
jak już napisalam - twój problem ladaco

Gość takacoteż
eee to pewnie juz super wyglądasz! ja mam 164 wiec jeszcze troszke. mam za to inny problem-skóra na brzuchu i strasznie małe piersi- teraz marzy mi sie plastyka brzuszka i jakies fajne cycuszki

Gość malinkajesienna
takacoteż - dziękuję, że przynajmniej Ty mi wierzysz :D

Gość malinkajesienna
a Ty jak schudlaś i ile czasu Ci to zajęło?

Gość takacoteż
7-8 miesiecy, dieta montigniaca

Gość takacoteż
ale to nie pierwsze moje odchudzanie w zyciu- i powiem jedno -schudnąc nie prosta sprawa, ale utrzymac ta wagę - to dopiero wyczyn! ja pilnowac musze sie całe zycie- zero słodkiego, chleba,ziemniaków, makaronów, ryżu, kasz, niełaczenie tłuszczy z weglowodanami- jak sobie pozwole to w jeden wekend 3 kilo wiecej.

Gość malinkajesienna
ja już od jakiegoś miesiąca jem normalnie (wciąz jednak ograniczam słodycze) i waga dalej leci w dół, powoli, ale w dół..

Gość do malinki
malinkojesienna, na poczatek OGROMNE gratulacje!! 🌻 osiagnelas cos, co udaje sie bardzo nielicznym. ja wlasnie stoje przed takim zadaniem :( napisz prosze dokladniej jak wygladalo Twoje chudniecie. jak sie odzywialas? jaki sport uprawialas? jak dbalas o kondycje skory? jeszcze raz wielki uklon!

Gość czekoladaa21
bravo! ja tez jestem pod wrazeniem. ja 5 lat temu z rok schudlam 30 kg:) potem przez 4 lata waga wahala mi sie w granicach 10kg, zalezy jak w tym momencie sie odzywialam...potem jednak przeszlam na diete 1500kcl i po schudnieciu zadnych wahan, ozywiscie nie objadam sie slodkim ale czasami cos zjem chleb i makaron tez spoko. i nie tyje:)

Gość malinkajesienna
polecam kilkugodzinne spacery (codziennie)- efekt murowany :D do tego dużo wody ngaz, mało słodkiego (najlepiej ograniczyć do zera), lekkostrawne produkty, gotowane, nic smażonego

Gość grubaska wielka
Gratulacje:) Ja też chcę schudnąć, ostatni raz ważyłam się jakieś 2 mies temu, waga mi się wtedy popsuła i ją wyrzuciłam:O. No i 2 mies. temu ważyłam ok 96-97kg. Tak więc coś czuję, że też już ważę ponad 100kg:(:(:(. Chcę schudnąć, a nie potrafię zacząć, nie potrafię zrobić tego pierwszego kroku. Jestem podłamana - bo jeszcze się nie załamałam. Na stronie o odchudzaniu znalazłam adres lekarki z mojego miasta, która zajmuje się leczeniem otyłości, tak chciałam zacząć konkretnie, pod okiem fachowca a tu...klops. Ta lekarka już się tym nie zajmuje - usłyszałam w słuchawce od pani z recepcji. Mąż mnie bardzo kocha, mówi mi to, podziwia mnie za to jaką jestem matką i żoną, ale szczerze mówi, że nie podoba mu się, że tak się zapuściłam i bardzo chce, żebym schudła. On wygląda rewelacyjnie, nie ma brzucha, ma ładną wysportowaną sylwetkę. Poradź mi, proszę jak zacząć? Stopniowo zmieniałaś nawyki żywieniowe czy tak z dnia na dzień? Czy wspomagałaś się czymś (błonnik, chrom itp)? Czy liczyłaś kalorie? I co jadłaś? Pieczywo pełnoziarniste? Proszę Cię bardzo o jak najwięcej informacji, chciałabym zacząć z głową a nie jakieś tam diety cud, bo chcę zdrowo i trwale schudnąć. Pozdrawiam:)

Gość to jaaaaaaaaaaaa
grubasko dzisiaj nie mam już czasu opisywać, zrobię to jutro :) jeśli tylko jeszcze się odezwiesz

Gość grubaska wielka
Będę czekać i na pewno się odezwę:)

do "grubaska wielka" prosze tak o sobei nei pisac ,, mimo ze wiem jak sie Pani czuej ja jestem teraz 19 miesiecy po porodzie , jak zaszłam w ciąze ważylam 65 kilo , w dniu porodu ogromne 107 kilo :o wiec wyobraźcie sobei jak ja wyglądalam , no strasznei , potwór !!! fakt ze synek ważyl 5 kilo :) + wody ....same wiecie noi tak przez okres karmienia nei mogłam schudnąc , jeszcze w kwietniu kupowalam ciuszki = ciuchy na rozmiar 46 a teraz od lipca juz nie karmie (1,5 roku wystarczy)i juz mam rozmiar 40 :D siostra poleciłam mi lek "meridia 15 " i ją biore juz 2 miesiąc , spadek wagi jest powolny , zeby nei było efektu "jojo" :) bardzo dobrze sie czuje po nich , każdy lekarz rodzinny powinien wystawic recepte na te tabletki , one sa dla ludzi w leczeniu otyłości wiec polecam , przyjanmiej jedno op które starcza na miesiąc po tem lepiej sie czuje psychicznei i mozna juz samemu prowadzic diete :) ja niestety nigdy na diecie nei schudlam kg :D wiec dla mnei jest to wielka pomoc :) polecam kazdemu kto ma kłopoty z pierwszym krokiem w odchudzanie wiem ze sie placze przed lustrem , przeklina , jak sie nei mozna dopiąc w kolejną rzecz ..a mimo to cięzko sie zabrac za siebei :)