Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srebrna łyżeczka5555

SZANUJCIE SIĘ KOBIETY!!!

Polecane posty

Jak czytam niektóre posty to mi się nóż w kieszeni otwiera!!!

Gość mole bambole
to raczej do facetow skieruj to stwierdzenie bo sie kurwia na potegoe i syfy roznosza i inne tryple z trasy znosza. Meskie qurwy sa najgorsze!

Gość panna_r00channa
i tak tylko porządne kobiety zostają matkami oraz ich mężowie nie zdradzja . . . reszta to k00rwiszony bez uczuć i wrażliwości!!!!!!!!! szmaty są do r00chania a porzadne kobiety wesole to do kochania!

Gość bańkaa
tylko się nie skalecz.

Patrząc na wypowiedzi takich jak wy, nie raz ubolewam nad tym,że jestem kobietą :(

Gość panna roochanna to facet niest
ety. jeden z tych syfiarzy co lubi wackiem na smiechach polatac:) A pozniej z tymi tryplami po kobietach normalnych lata. Faceci szanujcie sie bobnie dosc ze meskie qurwy z was to jeszcze sfrajerzone buehehehehe

Gość bańkaa
niech każdy prowadzi się jak chce.

Gość te zajmij sie garami.....
Patrząc na wypowiedzi takich jak wy, nie raz ubolewam nad tym,że jestem kobietą ja tez ubolewam nad tym ze sa takie pindy jak ty, ktore zamias meskie qurwy do porzadku przywolac to woli konkurencje zwalczac buehehehehehe

Gość bańkaa
zgadzam się.

Faceci tez w swoim gronie mają margines społeczny... Ale tyle tu jest kobiet przepełnionych jadem,że aż głowa mała

Gość bańkaa
a co masz konkretnie na myśli?

Gość mole bambole
Faceci tez w swoim gronie mają margines społeczny... Ale tyle tu jest kobiet przepełnionych jadem,że aż głowa mała to czep sie do facetow pindo a kobiety zostaw w spokoju. Co ci przeszkadzaja kobiety? Konkurencje ci robia? Spitalaj i zajmij sie soba pindo jedna albo do facetow sie czepiaj bo ci to raczej moga ci przeszkadzac bo jak trafisz na szlaufa to cie tryplem moze zarzic a kobiety to ty zostaw w spokoju.

Gość Dlkaczego jak mowa
o szanowaniu się to wszyscy kojarzą to z seksem? Przeiceż szacunek do samego siebie ma zdecydowanie więcej składowych!

:) uśmiałam się czytając wasze wypowiedzi... jak harpie;)

Gość mole bambole
o szanowaniu się to wszyscy kojarzą to z seksem? Przeiceż szacunek do samego siebie ma zdecydowanie więcej składowych! bo ta tujaj ewidetnie przypiela sie do kobiet zeby sie niby sznowaly bo jej przeszkadzaja, inaczej napisla by szanujcie sie ludzie. Pinda jedna niech garami sie lepiej zajmie. Dlaczego pindo nie przypielas sie do facetow z tym szcunkiem co? Nie razi cie ze tirowki stoja na trasie dla meskich qurew? Ktore ze nie dosc ze sie puszczaja to jeszcze musz zaplacic zeby takie z trasy chcialy ich dotknac. To jest dopiero brak szcunku do siebie zeby wtykac malego w takie syfy.

Gość bańkaa
nie wszyscy tu mówią o seksie jakbys nie zauwazyl/a.

Gość mole bambole
uśmiałam się czytając wasze wypowiedzi... jak harpie ja sie zawsze smieje jak takie zkompleksione pindy jada na kobiety probojac zwalczac konkurencje. Co masz do kobiet bo nie wiem o coi ci chodzi z tym sznowaniem sie? Co zal sciska?

Gość relistka-katoliczka
nie chcą polki rodakom d00py dawać to se polak mały znajdzie inne i lepsze, niż te poleczki za dychę w d00pę yeabane hehehe hahaha

Gość mole bambole
no srebrna lycha sie zaciela i nie wie juz co odpowiedziec. Tak tak takie pindy sa najgorsze, niech lepiej garami sie zajmuja i popychadlem w domu beda maz niech wraca z trasy a ona obwinia tirowke. Coz ten typ tak ma......a ja nie cierpie takich idiotek i normalnie wszystkie bym zapakowala i w kosmos wyslala.

Gość mole bambole
nie chcą polki rodakom d00py dawać to se polak mały znajdzie inne i lepsze, niż te poleczki za dychę w d00pę yeabane hehehe hahaha niech sie najpierw umyja brudasy to wtedy moze im dadza, a tak straty nie ma bo polki znane sa na calym swiecie i to z tej najlepszej strony wiec naprawde straty nie ma. Gorzej z polaczkami bo oni z tymi swoimi pensjami to moga co najwyzej tirowke wyrwac na trasie buehehehehehehehehe A polki z angolami , arabami i murzynami niezle przeda:)

Gość mole bambole
niech sie najpierw umyja brudasy oczywiscie mowie o tych puszczadlach co sie pusczaja gdzie popadnie i z kim popadnie a gaci z tydzien nie zmieniaja. Nie mowiac juz o higienie osobistej:)

Gość mole bambole
heheheheheeheh, głupie baby te lycha tylko tyle masz do powiedzenia w temacie ktory rozkrecilas? Ale powiedz szczerze draznia cie kobiety co? Konkurencje robia i wogole chlopa twojego kusza a on biedak no coz korzysta. Ale one to sa puszczalskie a on co biedactwo bo go uwiodla dziwka jedna buehehehehe lycha trzeba kompleksy wyleczyc a nie durne tematy zakladac i obwiniac polowe swiata o to ze ma sie chlopa durnia i kurwiszona:)

Gość Z00zanna_katoliczka
Już pan bóg nasz miłosierny opuścił wspaniały polski naród . . . nazywają nas katolami ateiściaki ;( Mężowie odbijani przez kochanki, żonki zdradzające z sąsiadami. Partnerzy córek kopulujący z matkami opuszczonymi przez mężów dla młodszej ;( Modlę się do boga codziennie, a sytuacja się nie poprawia ;(

mole bambole--- drażnia mnie takie kobiety jak ty zauwazylam ze cie draznia. Wydaje mi sie ze wiekszosc kobiet jednak cie drazni a mole bambole 100% racji. Moze rzezcywiscie zajmij sie garami lyzeczka.

Gość mole bambole
mole bambole--- drażnia mnie takie kobiety jak ty bueheheheh bo jestes zwykla pinda ktora ma kompleksy. Cierpietnica zyciowa ktora obwinia kobiety o meza/chlopaka lajdaka. HE he dobry lamus z ciebie, ale coz takie pindy tez potzrebne bo z kims te meskie qurwy musza przeciez zyc a takie lamusiary swietnie sie nadaja:)

Gość taka jedna poranna rosa
srebrna łyżeczka5555 sama sie szanuj bo tym postem sie zblaznilas:)

Gość alejajajakberety
Coście się tak tej Srebrnej Łyżeczzki uczepiły??Teraz to chcecie wszystko na faceta zgonić a przecież jest podaż jest i popyt!!Skoro Qrwy d..py nadstawiają to czego Qrwiszon płci męskiej nie ma skorzystać??Chcecie szacunku to sobie na niego zapracujcie,ale na pewno nie wystawianiem d..py!!