Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Ważne pytanie do Kafeteriuszy!

Polecane posty

Jest jeszcze jedno stwierdzenie ale jest ban, że nie można go napisać od dłuższego czasu bo autor go tak nadużywał, że aż mało co forum nie zatkał tym chodzi oczywiście o k...z na klatę :)

Brzmi dość tajemniczo :D Mam dwie opcje, ale nie wiem która jest bardziej prawdopodobna :P Na pewno jest 'Z' na końcu pierwszego wyrazu?

No niestety jak wpisze się to słowo to wyskakuje "niedozwolona operacja". Chodzi o słowo kloc (z końcówką tz zamiast c)

Ahm. To dlatego, gdy próbowałam wspomnieć na kafe o zjawisku klo**urnizmu nie mogłam dodać nowego posta :) Podobno na Wikipedii o tym pisali (do dobitnie świadczy jaką potęgą jest Kafeteria czy F23 tworząc nowe, tak popularnie później pojęcie), ale ktoś usunął już rozwinięcie tego terminu.

a ja pamiętam... chyba taką jakąś, co miała pseudo "jestem deską, przegrałam życie" i z tym życiem to nie wiem, czy nie od niej :P

Gość Poznaję agenta D
AAA racja, poznaję tego F23 z innego miejsca, a dokładnie z czata na www.katolik.pl :) Sporo się tam udzielał, wypisując swoje frazesy i robiąc spam ATAKEeee :D Było zabawnie, spamował nawet emotkami i wszędzie dodawał E , potem i inni to E dodawali na końcu słów i było śmiesznie. Oczywiście podszywał się pod wieloma nickami, co chwilę go banowali a ten nadal zakładał nowe konta e-mailowe, jakby nie miał nic ciekawszego do roboty hehe ;) Chyba gościu się strasznie w życiu nudzi, skoro go (tu) wszędzie pełno ;) Pozdro Koleś (mimo że masz swoje za uszami i pod beretem) ;D

Taylor Momsen90, myślę, że tylko nieliczni są tu od samego początku :P Są też tacy, którzy spędzili na Kafe kilka ładnych lat. Ja jestem niespełna 2 lata i zapowiada się, że prędko nie odejdę:o

To raczej potrafiło z równowagi wyprowadzić jeśli pojawiało się w wielu tematach i to po kilka razy. Choć teraz wydaje się groteskowe :P

Gość jeszcze jakies znacie

Gość uwaznie tzyniczna obserwatorka
zapomnieliscie o drazach :classic_cool: oczywiscie tylko kokosowych :classic_cool: i tylko z biedronki 🖐️

Gość bezeczelnie tzyniczna marysia
a apropo sprawdzone und potwierdzone to tez mi sie wydaje ze to srodkowy paletz wprowadził

bezeczelnie tzyniczna marysia a apropo sprawdzone und potwierdzone to tez mi sie wydaje ze to srodkowy paletz wprowadził Chyba chłopcze kpisz :O Stary tekst z F23. Część z F23 tu pisała z doskoku, część tu przeszła, na stałe, tak jak ja. To z tamtąd te teksty. Więc cmoknijcie mnie w oko Saurona i parujący klots wam na klaty :P

Floriana Ja tu jestem od 2001 roku A kogo to obchodzi? Nie lansuj się. Klękaj Jarkowi do miecza i poleruj.

--Wilk-- A kogo to obchodzi? Nie lansuj się. Klękaj Jarkowi do miecza i poleruj. Pryszczaty onanisto wracaj na f23, gdzie twoje miejsce 🖐️💤

życie przed komputerem przegrywali stulejarze i nigdy nie mieli dziewczyny. Ty jeszcze nie wiedziałaś co to jest Kafeteria, jak to powiedzenie funkcjonowało na codzień.

Floriana --Wilk-- A kogo to obchodzi? Nie lansuj się. Klękaj Jarkowi do miecza i poleruj. Pryszczaty onanisto wracaj na f23, gdzie twoje miejsce Jestem od Ciebie starszy, tandetny lachonie. 🖐️

Co za tekst...... Aż mam mokro w stringach :O Zawsze byłaś cienka jak dupa węża. żeby było smieszniej, to dodam, że Ci się nawet podobałem :D

Gość U D U P I O N Y diabełek

A to zabawne, bo nikt mi sie tu NIGDY nie podobal, no moze z wyjatkiem jednej osoby, ale to nie byles ty!:o

Gość Fredek Kiepski byłco