Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielinguinistka

PILNIE POTRZEBUJE PRZETŁUMACZYĆ TEKST NA J.ANGIELSKI

Polecane posty

Gość nielinguinistka

Proszę kogoś , kto posiada zdolności anglicystyczne o pomoc . Potrzebuje z j.polskiego na j.angielski przetłumaczyć następujący tekst . Mój Pokój ; Mój pokój jest mały , lecz przytulny . Ma ok. 3x3,5m . Pod oknem , po prawej stronie stoi średniej wielkości biurko , a na nim komputer , lampka biurkowa i organizer . Przed biurkiem stoi bardzo wygodny fotel , który służy nauce jak i relaksowi . naprzeciwko biurka stoi piętrowe łóżko . Ja śpię na górnym piętrze , poniżej śpi moja starsza siostra . Obok łóżka stoi szafa . Naprzeciwko jej jest komoda , na której stoi telewizor . na ścianach jest dużo zdjęć ze wspólnych wakacji , oraz obrazy maowane przeze mnie i moja siostrę . Obok komody stoją regały , na których roi się od książek . Kocham mój pokój i nie zamieniłabym go na żaden inny . ___________________________________________________________ Dziękuje z góry za pomoc .

Gość .....ot ..co.....
nie chce ci sie robic zadania domowego?! :O sama sobie to przetlumacz, przynajmniej sie czegos nauczysz. to nie jest trudne