Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warjujeeee_wow

Facet z którym jestem od ponad 6 lat bardzo sobie nagrabił

Polecane posty

Gość Warjujeeee_wow

przez ossttanie miesiące tyle mi dołożył, że momentami czułam sie jak nikttt, zero szacunku. Nie chciałam go znać, wiele łez wylanych. Kiedy odczuł to że ja nie żartuje zaczał być miły -normalka. Ja staram sie być twarda, do tego stopnia że brało mnie obrzydzenie na facetów. Do momentu kiedy..mój Klient nie wysunął propozycji spotkania ze mną. Jest inteligentny, choć młodszy, stwarzam pozory że nie ma szans u mnie bo przeciez etykieta pracy na to nie pozwala. a mojego stałego partnera, ciągle jestem zła na niego i nie mam na nic ochoty z nim. Czy któraś z was była w podobnej sytuacji??

Gość dziewczynozostaw tego buca
tu na forum pełno jest tematów,które pozakładały dziewczyny po przejściach.Ty jesteś koleją.Naprawdę nie wiesz co zrobić?Szkoda Ci tych 6lat z dupkiem a nie szkoda Ci 60,które możesz z nim spędzić?To jakieś chore.

Gość Warjujeeee_wow
NAjgorsze jest to że on kupił mieszkanie i chce żebyśmy raz\em go urządzali. Bije sie z myślami, jeśli mu odmówie będzie do mnie miał żal że został z tym sam. Z drugiej strony myśle sobie, że zasłuzył sobie na to i nie mam najmniejszej ochoty kiwnąc palcem w tym mieszkaniu. Nie chce żeby scenariusz sie powtórzył. A on teraz mi kwiaty kupuje i łasi się nawet nie krzyknie.. Co tu z robić z takim problemem?

Gość Jarek27
Rzucić go w cholerę? Aż tak trudno to zrozumieć?

Gość rzuc go - szkoda życia
z facetem ,który jest miły na chwile.

Gość zrób mu laskę
bedzi dobrze