Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awera

robienie loda dziewica

Polecane posty

słuchajcie...jestem dziewica..i mma takie pytanie.. członka widziłam raz na zywo zrobiła na mnie super wrazenie;):P w dłonie etz go miałam:P na tym sie skonczyło dobra do rzeczy a wiec czesto fantazjuje ze obie facetowi loda szczerze powiem ze mam na to zajebista ochote!! i tera zpytanue czy istatniej prawdopodobienstwo ze po spotkaniu z prawdziwym fiutem, na trzezwo bo wtedy byłam dziabneta...czy moze byc tak ze mnie owy widok obrzydzi ze nie bede chciałatego zrobic martwie sie o to, a powiem szczerze ze ochote mam strasna

serio jak o tym mysle.to mam starszna ochote, to zrobic.m,askara mysle o tym czesciej niz o seksie jako takim, wydaje sie to byc bardzo podniecajace, jak o tym mysle to mysle ze nawet połknac bym dała rade, ale kurna jak sie ne ma praktyki to dupa:(

Gość cichy kuba
Nie wiem czy to prowokacja, ale rozterki awery wydają mi sie typowe dla cywilizacji chrześcijańskiej, która zrobiła wszystko, aby dziewczynom obrzydzić męskie narządy płciowe, a z samego mężczyzny uczynić osobnikiem w oczach dziewczyny, który tylko czycha, aby ją dopaść. Ale my przecież nie zyjemy tylko po to, aby odmawiać sobie przyjemności. Wręcz przeciwnie. Jeżeli coś sprawia nam przyjemność (i przy okazji też drugiej stronie), to róbmy to!!! Przecież ludzie powinni być szczęśliwi! I robić rzeczy przyjemne!

Gość cichy kuba
Ktoś się podszył pod mojego nicka.

Gość cichy kuba
A miałem nadzieję, że zaproponuje mi seks :O