Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmiiissssssssss

golf - fajny??

Polecane posty

Gość mmmmiiiissssss
to teraz wiem, ze kupie tylko nie wiem ktory:D bo podobaja mi sie 3... buraczkowy, czarny i rozowy. Wygladam dosyc mlodo wiec ten ostatni chyba sobie odpuszcze, czarnych ciuchow mam pelno wiec chyba wezme burczka, tylko czy to zimny czy cieply odcien czerwieni?? jestem bladym latem, mam nadzieje,ze w dziennym swietle nie bedzie wchodzil w rudosc bo bede wygldac strasznie:/

Gość mmmmmmmiiiiissssssss
jednak wezme roz:P mam slabosc do tego koloru;)

Gość mmmmiiiiiisssssssss
teraz jakosc wiekszosci ubran tego typu pozostawia wiele do życzenia, nie bede tego nosic do smierci;) zaryzykuje bo opinie sa podzielone, ale dziekuje za ostrzezenie:)

Gość mmmmiiiiisssssssss
kurcze to moze wezme przesylke za pobraniem i nie zaplace gdyby sie okazalo ze cos jest nie tak...

Gość z japan style sa okropne ciuch
y, nie kupuj, nie warto nawet za 2zl

Gość to podróbki
W rzeczywistości tylko podobne do rzeczy ze zdjęcia, małe to, materiał tragiczny i brzydkie:o:o. Wiem, co pisze

Gość mmmmiiiiissssss
w takim razie jeszcze sie zastanowie skoro tak mi odradzacie ten zakup:) dzieki:)

Gość to podróbki
Ja takie golfik wlasnie chcialam sobie kupić, w kolorze brudny róż, ale odstraszyła mnie cena. Znalazłam sprzedawcę mającego oryginalne rzeczy japan style. Golfik wykonany był z akrylu, czyli był sweterkowaty, a nie jak tu z bawełny ala materiał podkoszulki:o. NA tematej aukcji golfik kosztował 89 zł! Jak Ci sie podoba to ubranko to poszukaj na innych aukcjach, a może znajdziesz oryginał.