Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lubie Żelki

mam dośc facetów może powinnam spróbować z kobieta

Polecane posty

Nie wiem dlaczego ale już od dawna trafiam nie na tych facetów co trzeba ,każdy związek kończy się tak samo ,może teraz czas żeby spróbowac z kobietą ,może to jest moje przeznaczecznie?

Gość DILDOmaniaczka
weźcie do kompletu długie dildo . . .

tak tylko faceta poderwać to żaden problem a gdzie znaleśc kobiete...Jezu gadam juz jak degenerat ,gdyby to moja babcia słyszała:)

Kafeteria pełna kobiet chętnych na kobiety, wiec możesz się z którąś zgadać :P

Ja myśle że to jest jedyne słuszne wyjście z sytuacji nie lubie być sama a facetów mam dośc kobiete łatwo zrozumiem i wogóle lepiej sie dogadam no i dwa razy tyle ciuchów bedę miała.widze same plusy

A potem się pożrecie, jak to baby :P

Ale akcesoria trzeba obsługiwać ręcznie. A facet jest w pełni zautomatyzowany :)

Przy odpowiednim oprogramowaniu, ma również funkcję zmywarki.

"automaty niestety się psują" - kwestia odpowiedniej konserwacji i dbałości o sprzęt :)

Wpadnijcie wieczorem około 21:00 na czat Kafeterii, tam można swobodnie porozmawiać o tym i o innych rzeczach. Wieczorny temat: Relacje kobiet i mężczyzn, kobiet i kobiet. Jak poznać, jak znaleźć. Czy wiele jest kobiet myślących o kobiecie? Jak poznac faceta, gdzie i jak go poderwać. Jak trafić na kogoś normalnego i miłego? Regulamin: 1. Nie obrażamy innych użytkowników i rozmawiamy przyjacielsko. 2. Stały nick i nie podszywamy się. Zapraszam wieczorem :)

niestety z czasem stwierdzam ze obecne modele mają dla mnie zbyt skomplikowaną instrukcje obslugi stąd mój powrót do pierwotnych narzędzi

Po prostu są bardziej precyzyjne i wrażliwe na uszkodzenia mechaniczne. Tym nie mniej na rynku jest ogromny wybór modeli. Wystarczy się rozejrzeć, aby znaleźć cos odpowiedniego.

poza tym zawsze można za friko przetestować a potem zwrócić.

Jestem tego samego zdania tzn.ze wybór jest ogromny tylko czas przenieśc się do innego działu a jakoś nie mogę tam trafić