Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy jestem cieniem

cienie pod oczami

Polecane posty

Gość pomocy jestem cieniem

Prosze o porade.Jak zlikwidowac cienie pod oczami?Jakie stosowac kosmetyki? Czy sa jakies zabiegi kosmetyczne, ktore rozjasniaja cienie pod oczami? A moze znacie jakies domowe sposob?.Pomozcie bardzo prosze.

Gość gość
Zbadaj nerki Ja mialam cienie i piasek w nerkach,o czym nie wiedzialam

Gość gość
Zbadaj też czy nie masz pasożytów ale nie w laboratorium dla ludzi bo tam nigdy nie wychodzi na tak,raczej w labie dla zwierząt-trza spytać po prostu czy robią

Gość gość
w każdym mieście te ceny będą na innym poziomie, oprócz ceny ważne też by poziom usług był wysoki, ja byłam zadowolona z leczenia zębów u http://new-dent.pl/

Gość gość
Najlepsze cienie pod oczami są dane w prezencie od własnego mężczyzny czy jak Go inaczej zwał ........

Gość gość
W Kontigo jest szeroka oferta kremów pod oczy na cienie właśnie , to sobie może tam zobacz. Mają bardzo dobre ceny i taki wybór kosmetyków że warto https://kontigo.com.pl/

Gość gość
Zmień dietę, wywal śmieciowe jedzenie i postaw na warzywa w ilościach hurtowych.

Gość gość
Jeżeli nie jesteś na nic chora , spróbuj żel ze świetlika, a póki co , aby je zamaskować stosuj podkład i korektor...

Gość gość
Też mam cienie pod oczami i nie jest to efekt starzenia się, bo mam tak od dziecka. Rok temu zmieniłam dietę na zdrową (odchudzałam się) i nic się w kwestii sińców pod oczami nie zmieniło. Kiedyś byłam u dermatologa z inną sprawą i przy okazji coś wspominała, że na te cienie można coś wstrzyknąć, nie pamiętam czy chodziło o botoks, czy o coś innego, ale nie skorzystałam.

Gość gość
gość dziś Tez tak mam. Od ponad roku bardzo zdrowo się odżywiam i jem ogromne ilości warzyw. A cienie mam nadal, no może trochę mniejsze. Podejrzewam, że to kwestia moich problemow z krążeniem, co zresztą leczę. Bo cellulit tez miałam choć nigdy nie miałam nadwagi, byłam tak na granicy szczupła-normalna. Teraz jest dużo lepiej, nie jest widoczny gołym okiem ale jest. Na to tez wpływa krążenie.