Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nza

Nie jestem zazdrosna

Polecane posty

Gość nza

o swojego chłopaka. Jest to związek na odległość, ale wiem, że lepszej ode mnie na pewno nie znajdzie :classic_cool:

Gość wcale nie musi być lepsza
ważne, że jest obok na wyciągnięcie ręki.

lepszej na żone może i nie... ale kochanke to pewnie niejedną znajdzie (nie rezygnując przy tym z Ciebie) :) ale zaufanie to podstawa :)

Gość nza
Tylko jest jeszcze coś takiego, że on by nie potrafił sobie jakiejś kochanki poderwać :D Poza tym to pracoholik i mogę spać spokojnie :classic_cool:

Gość a mi to sie wydarzylo
i pracoholik potrafi niejedno:D

Gość nza
Za późno. Poza tym mnie nie zdołują bo swoje wiem :classic_cool: Pracoholik potrafi, ale nie on :D Nie miałby na to czasu, a w pracy nie ma kobiet. Na dodatek musi przez cały czas się pocić i uważać, żeby przypadkiem mnie nie stracić

OK. Czyli satysfakcję czerpiesz z tego, ze gdzieś tam jest pracoholik, który na nic nie ma czasu i dzięki temu Cie nie zdradza. No cóż, skoro tak lubisz .. :)

to ja wspołczuje takiego faceta... pracoholik to jeden z gorszych typów... brak czasu na cokolwiek a pierwszej lepszej bedzie właził w dupe zeby go nie zostawiła. I nie mow ze jestes taka cudna i wspaniała bo jak sama powiedziałaś - nie ma okazji by poznac inna :) zakręcił się obok tego co sie trafiło i co go chciało :) po co mu wiecej?

Gość nza
Piszcie co chcecie. Pracoholik to jeden z najgorszych typów, mi to w ogóle nie przeszkadza, bo w końcu to on nie ma na nic innego czasu, a nie ja. I tu nie chodzi o to jedynie, że nie ma okazji by poznać inną, bo nawet kiedy go przedstawiałam moim atrakcyjnym koleżankom, to nawet nie miałam cienia obawy.