Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abeabe

jaki prezent z okazji pierwszych urodzin?

Polecane posty

Gość abeabe

Zostałam zaproszona na impreze z okazji pierwszych urodzin chrześniaka mojego chłopaka. Nie wiem jaki prezent kupić małemu. Macie jakieś pomysły?

Gość chyba mleka

Gość pomidorówkanaobiad
ja jestem nianią, moj podopieczny ma już co prawda 17 miesiecy, ale pamietam, ze na 1 urodziny dostal wiele zabawek. Prawda jest taka, że większosc zniszczyl, a resztą nie chciał się bawić. Kup może jakieś ubranka, to zawsze się sprawdza i jest o wiele praktyczniejsze, uwierz. Najlepiej rozmiar 86 - to jest od 12-18 miesiecy. W h&m są śliczne ubranka dla dzieci, kup jakis dresik albo cos i dokup parę książeczek dla maluchów. Będzie w sam raz. Pozdrawiam

Gość abeabe
Nie zdecydowaliśmy jeszcze,ale chyba razem coś kupimy. Chciałam wcześniej zebrać pomysły na prezent i wybrać się do sklepów. Dzięki za odpowiedzi i jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to chętnie skorzystam.

dresik jest the best :) a do tego może być np, taka grająca karuzela przyczepiana do łóżeczka, na książeczki troche za wcześnie, my kupowaliśmy podusie-owieczke

Gość abeabe
dresik już mu kiedyś kupiłamma karuzele też już ma

Gość Żadnych pluszaków A co jak
jest uczulony na roztocza? Poza tym pluszakami dziecko zaczyna się interesować około 3 roku życia. Tak żeby efektywnie wykorzystać. Ja bym stawiała na książeczki, dla mnie to zawsze najlepszy prezent. Twarde strony, barwne ilustracje, mogą być dźwiękowe lub z jakimiś bajerami :)