Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikikakakakaka

Rozstępy - czy przeszkadzają facetom??

Polecane posty

Gość Kikikakakakaka

Dzisiaj się natknęłam na tę fotkę --> http://demotywatory.pl/159688/Piersi#comments Jak to zobaczyłam, to myślałam, że większość komentarzy pod spodem będzie brzmiała "o fuj, jakie rozstępy" :). Tymczasem chyba ze dwa o tym mówią, w dodatku autorkami są kobiety. A przecież dziewczyna ze zdjęcia ma mnóstwo rozstępów. Ja mam dużo mniej, też duże piersi, ale nie wyszłabym w dekolcie, bo mysłałabym, że wszyscy mi patrzą na te kreski, a one są takie okropne...Pozbyć się kompleksów??

Gość qqwegqweg
Przeszkadzaja mi rozstepy. No niestety :P

ja tez zwróciłam uwage na te rozstępy :) czyli wychodzi na to, ze kobiety widzą to od razu a faceci nie maja nawet pojęcia co to jest :) zreszta faceci predzej dopatrza sie rozstępów na tyłku niż na piersiach...

Gość ghfghfgh
No bez przesady, ja jestem kobietą, a musialam się ostro przyglądać żeby te rozstępy zobaczyć. Gdybyś nie napisala nic o nich, a zobaczyłabym zdjęcie to nie zauwazyłabym ich. Ma naprawdę malutkie i już bardzo przestarzałe rozstepy

Gość zupęMan
rozstępy są obleśne, bleeeeh

Gość Ewellinka
gdybym nie przeczytała o tym wcale nie zauważyłabym u niej rozstępów

Gość takie male
rozstepy

Gość sdsdsdss
Przyznam ze naprawde widoczne rozstepy wygladaja nieestetycznie, ale oczywiscie nie takie ktore mozna zobaczyc tylko pod lupa :P A tak poza tym to uwazam ze jest wiele wazniejszych rzeczy.