Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukanaaaaaaaaaaaa

Doradzcie Mi Prosze........

Polecane posty

Gość oszukanaaaaaaaaaaaa

Witam Wszystkich ,którzy zechcą mi pomóc :/ Opisze króciutko moją historie... :( Otóż Mój Mąż Miał urodziny ,więc chcąc dać Mu prezent powiedziałam bysmy pojechali do galerii i niech sobie coś wybierze :):):) On przystał na to --> pojechalismy i tak chodzimy po sklepach i nagle spodobała mu się powiedzmy Marynarka która kosztowała 300zł , myśle sobie dużoo no ale nie będe żałowała Mężowi :/ :/ :/ Jednak On stwierdził że faktycznie duzo kosztuje i wybral sobie koszule :) I wszytsko było by ok gdyby nie to że zauwazyłam tą marynarke u niego w rzeczach :/ Dziwne kupił Ją i nawet się nie przyznał ! A jak prosiłam by kupił coś dla dziecka za 40zł mówił że drogo i że nie potzreba dziecku tylu rzeczy Doradzie mi czy zwrócić mu uwage że wiem o tej marynarce ,czy dac sobie siana i siedziec cicho... Dodam że ja staram sie oszczedzać bo pieniążki wydaje na potrzebne rzeczy dla maluszka ,nawet ciuchów sobie nie kupuje tylko to co naprawde musze i nie sa to rzeczy firmowe Co Robić ??????????????

Gość doradca złośliwy
a co Ci szkodzi, jeśli jej nie schował gdzieś głęboko i mogłaś ją widzieć, to spytaj niewinnie: kupiłeś sobie? tak się cieszę, bo było mi przykro, że zrezygnowałeś albo widziałam w szafie piękną marynarkę, długo ją masz, bardzo podobna do tej ze sklepu, a może mi się tylko tak wydaje ;)

Gość oszukanaaaaaaaa
Kurcze może ciężko w to uwierzyć ,ale głupio mi się tak zapytać ... choć to chyba On powinien mi o niej powiedzieć ...