Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka18 xD

mozliwe zajscie w ciaze????????

Polecane posty

Gość agatka18 xD

witam ostatnio miesiaczke dostalam 12.08 trwala mniej wiecej tydzien, nastepnie dostalam plamienia 31.08 i trwalo to az 12 dni!! w tym czasie kochalam sie ze swoim chlopakiem i on konczyl we mnie..plamnie sie skonczylo 11.09 a wczoraj czyli 13.09 kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i konczyl we mnie (2x) jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?? przez to ze mam rozregulowany organizm nie wiem kiedy mam dni plodne.. dodam jeszcze, ze przedwczoraj mialam bialy sluz z pochwy.. a sluszalam ze plodny jest przezroczysty.. Bardzo Prpsze o odpowiedz..

Gość no owszem mozliwe

Gość ło rony
kurna!!!! kończył we mnie i kończył we mnie !!!!!!!!!!! niech kurna kończy POZA TOBĄ co się masz potem martwić!!!!! A jak nie to wynocha!!!!!!!!

Gość ło rony
Aha!!!! i poucz się dziecinko trochę , poczytaj sobie a nie dupcz się na okrągło bo Ci to na dobre nie wyjdzie... uwierz mi

Gość agatka18 xD
hehe on chce miec dziecko

Gość agatka18 xD
ja juz skonczylam szkole, nie chodze juz

Gość ło rony
no może ale to Ty będziesz je rodzić...... ha ha !!! a to nie jest takie przyjemne jak by się wydawało....

Gość Jarek27
No i chuj, będzie nowy człowiek. Żal, że będzie miał nieodpowiedzialną matkę i ojca nie wiadomo gdzie. Normalnie w bani mi się nie mieści, jak można pieprzyć się bez zabezpieczenia w dni płodne (bo chuj wie kiedy są) będąc młodym szczylem bez przyszłości, w kraju w którym gumki są do zdobycia praktycznie wszędzie

Gość ło rony
no i o to loto.... trza pomyśleć trochę zanim sie dzieci narobi , dzieci którymi nie ma się kto zająć........

Gość Jarek27
ło rony - spójrz na to z tej strony. ja już przestałem głupio się czuć, gdy ktoś inny myje mój samochód, obsługuje mnie w sklepie, kasie czy myje kibel w moim biurze - bo są to właśnie tacy ludzie - nieodpowiedzialni, ograniczeni potomkowie nieodpowiedzialnych, ograniczonych rodziców. A niech się tacy rozmnażają, będzie komu rowy kopać, pracować w fabryce azbestu czy tankować innym samochody albo zamiatać podwórka...

Gość ło rony
ja tam Jarkowi mogę troszkę odstąpić... ale nie dużo , bo sama mam niewiele

Gość ło rony
Jarku...... ja też sprzedawałam w sklepie........................ chciałam pomóc mężowi w utrzymaniu naszej rodziny... a że u nas w górach innej pracy raczej nie znajdziesz, to poszłam no bo co.....

Gość Jarek27
Żadna praca nie hańbi. Nie piszę o tym, że praca w sklepie jest zła. Piszę o tym, że nigdy nie zabraknie rąk do najgorszych prac i nie dlatego, że czasami sytuacja nas zmusza - tylko dlatego, że ludzie niezdolni do żadnych lepszych zajęć wciąż się rozmnażają. A rozmnażają się właśnie dlatego, że są niezdolni. Do myślenia.

Gość ło rony
no trochę mnie przydołowało...... idę się napić.....

Gość agatka18 xD
drogi jareczku chcialabym ci tylko zakomunikowac ze moj chlopak ma 33 lat i wlasna firme.. wlasnie buduje swoj dom.. nie mam pojecia jakim prawem osadzasz ludzi o ktorych nie masz zielonego pojecia?? nie zabezpieczalismy bo chcemy miec dziecko.. szczegolnie on chce miec.. planujemy za rok ale jak sie trafi wczesniej to tez bedzie dobrze :) pewnie zaraz napiszesz ze mloda glupia dziewczyna bedzie do konca zycia zyc na jego utrzymaniu, bo nie mam zadnej szkoly i zadnych mozliwosci. albo ze on jest dla mnie za stary, ze nie mamy przyszlosci i na 100% to nie moze byc milosc.. jednak mylisz sie w tym wszystkim przez 9 lat mieszkalam w austrii znam plynnie niemiecki dzieki czemu pracuje razem z moim przyszlym mezem w jego firmie.. jako tlumaczka.. wszystko jasne?? masz jeszcze jakies watpliwosci?? chcesz moze jeszcze wyzwac mnie od szczylow a mojego faceta od nie wiadomo kogo?? pozdr.

Gość ło rony
wiesz Jarku... ja nie jestem bardzo wyszkolona...ale wiem co to jest odpowiedzialność za siebie i za innych..moim zdaniem nie można bez zastanowienia płodzić dzieci ot tak, bo mi dobrze i nie myślę o tym co będzie kiedyś....jaka będzie przyszłość moich dzieci, i jak ja sobie dam radę żeby te dzieci wychować a nie liczyć na pomoc mamusi...

Gość ło rony
No Agatko!!!!! Chyba że chcecie mieć dziecko... ale na początku to "zabrzmiało " to tak jakbyś panikowała....

Gość szybkie odchudzanie
Dziewczyna zapytala czy mozliwe bylo zajscie w ciaze, tak moim zdaniem bylo mozliwe, a dlaczego intresuje sie jej zyciem osobistym , nie macie innych problemow?

Gość Jarek27
Droga Agatko18, jedyne co masz, to znajomość języka i przekonanie, że Twój partner Cię nie opuści. Stawianie wszystkiego na tak niepewną kartę uważam za dowód skrajnej nieodpowiedzialności. Co zrobisz, gdy Twój chłopak Cię zostawi? Będziesz żyć z jego alimentów? Jak przekonasz innych, że jesteś coś warta, nie mając gruntownego wykształcenia? Życzę Ci oczywiście jak najlepiej, ale życie zweryfikuje, czy dokonałaś właściwych wyborów, szczególnie że dokonałaś ich nie mając żadnego bagażu doświadczeń, naiwnie wierząc że "będzie dobrze".

Gość agatka18 xD
jareczku to bylo oczywiste ze odpiszesz cos w tym stylu.. moze i masz troche racji z tym tylko ze ja nie wierze zeby on mnie kiedykolwiek mogl zostawic.. tymbardziej ze chce miec juz dziecko ze mna, pracujemy razem, znamy swoje rodziny i w niedalekiej przyszlosci planujemy sie podbac i razem zamieszkac. jednak gdyby stalo sie tak jak mowisz to.. ja i tak do szkoly juz nie pojde.. mozesz myslec ze jestem zerem nie mam nawet matury.. poprawie ci jeszcze humor tym ze nie umiem poprawnie zlozyc zdania po polsku (chyba widac) nie znam dobrze ortografi a z czytaniem tez kiepsko u mnie.. jednak gdybym zostala nagle sama i bez niczego wyjade do austrii do mamy i siustr.. one na pewno mi wtedy pomoga i tam znajde prace pozdrawiam cie drogi panie wazniaku i lepszych nie ma ;)

Gość agatka18 xD
aha jarku zapomnialam dodac ze mimo tego ze jestem glupia to jestem tez ladna a w dzisijszych czasach uroda przewaza nad mozgiem wiec np takie faceta jak ty (przypuszczalnie - to tylko przyklad nie sugeruj sie nim) potrafie szybko uwiesc i zamotac w glowie.

Gość wiNnA002
bardzo mozliwe że jesteś w ciąży ja również miałam plamienia a okazało się że to ciąża!!!! uciekaj z tgo forum tu tylko potrafią mieszać z błotem

Gość agatka18 xD
wiNnA002 - dzieki jestes jedyna osoba ktora udzielila mi jakiejsc informacji :) nie wiez kiedy najlepiej zrobic test??

Gość wiNnA002
idz jak najszybciej do ginekologa bo jezeli to ciążża to może być zagrożona (przez krwawienia) nazywa się to poronienie zagrażające. kup sobie najlepiej test ciążowy jutro mi odrazu pojawiły się 2 kreski teraz testy wykrywają bardzo wczesną ciąże.Pozdrawiam!

Gość wiNnA002
niema probelmu jak chcesz coś wiedzieto pytaj;) moje objawy to ból piersi po zewnętrznych stronach, często chodzę siusu czasem mi nie dobrze, i często boli mnie brzuc na samym dole.

Gość agatka18 xD
ale mi juz sie te krwawnie skonczylo 2 dni temu.. a trwalo az 12.. na poczatku male plamienie, potem coraz wiecej krwi i pod koniec znowu plamienie i z kazdym dniem coraz mniej.. to chyba nie mozliwe zebym byla w ciazy, bo tak duzo krwi by nie bylo chya.. robilam test jakos w srodku tego plamienie i wyszedl negatywny

Gość ochocho
A może to SYFILIS JAKIŚ MASZ... CO????

Gość wiNnA002
jeżeli sporo było tej krwi to nie wiem u mnie było mało

Gość agatka18 xD
ochocho - jajeczko

Gość agatka18 xD
nie ciaza to raczej nie jest.. a to twoje pierwsze dziecko teraz bedzie? bo rozumiem ze jestes jeszcze w ciazy :)