Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość friderika

obstawiacie kiedy urodzę?

Polecane posty

Gość friderika

termin :17 wg pierwszego usg 16 wg przedostatniego usg 20 więc kiedy bo samam sie niepokoję już jestem w 41 tyg już.

Gość hgfdgf
:)) :D ;) :P :* :/

Gość hhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:-/ :-*

Gość na dniach -P

Gość friderika
chyba zle napisałam tytuł. nie chodzi o obstawianie. Chodzi o to ,że nie wiem kiedy faktycznie urodzę, jaka jest prawdopodobna data porodu w moim przypadku? czekam do 17 ale chyba nie urodze,..myslicie ze ten 20sty jest taką data ze juz?

Gość cegiełka na szpital
ja miałam termin na 14 sierpnia, siedziałam do 31 w szpitalu i nadal nic się nie działo, a ordynator kazał dalej czekać(nie wiem na co,bo wody były już zielone i łożysko słabe...) więc wypisałam się na własne żądanie i poszłam do prywatnej kliniki, gdzie miałam cc na życzenie:) Lepiej zrób sobie wszystkie badania i sprawdź czy z Dzieciątkiem wszystko w porządku, moje mogłoby już nie żyć, gdybym dalej siedziała w tym szpitalu, bo pewnie do teraz nic by nie zrobili... P.S. Córeczkę urodziłam 01 września, ważyła 3750 g i miała 57cm😍

Gość friderika
cos chyba kręcisz. jezeli wody ci odeszły i to dodatkowo w kolorze zielonym to jak mogłas dalej sobie lerzeć? cięzko w to uwierzyc