Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mińkasio

orgazm?

Polecane posty

przepraszam, ze pisze tutaj ale na erotycznym takie topiki nie mają wzięcia... wiec tak: zawsze miałam problem zeby dojść. Mój facet poświęcał mi wiele uwagi ale rezultatów brak. W ciągu 1,5 roku uprawiania seksu 3 razy przytrafiła mi sie pewna "rzecz". 2 raz było dosyć mokro... ale ostatnim razem to sama byłam w szoku. Zawsze miałam problem z moczem - tzn podczas seksu bardzo chciało mi się wyskoczyć do łazienki... i tak: załatwiałam sie akurat przed stosunkiem (kilka razy zdarzyło mi sie podczas stosunku przerwac i iśc do wc) i zawsze po seksie leciałam na kibelek. Wyczytałam juz na wielu portalach że podczas seksu, przed orgazmem kobieta czuje cos takiego jak parcie na pęcherz - że chce jej sie sikać i że nie powinna tego powstrzymywac, bo to własnie ten orgazm... niestety zawsze sie powstrzymywałam bo miałam wrażenie, że zaraz popuszcze. I teraz moje pytanie... niedawno podczas seksu oralnego (usta plus mocne ruchy palcami) czułam sie o wiele lepiej niż normalnie + było bardzooo mokro... (musieliśmy wytrzec pościel) Nie powstrzymywałam sie, bo stwierdziłam, ze ten 1 raz trzeba spróbować. Soki które ze mnie wypłynęły miały dosyć słodkawy smak ale miałam wrażenie że czuje zapach moczu... wiec co to był za orgazm skoro pojawil sie mocz? miało go nie być. Później seks trwał ok 20 minut a zaraz po - skoczyłam do łazienki ale nie czuła kompletnie ochoty zeby sie załatwić. Nie rozumiem tego... moze ktoras z was miala takie doświadczenia? byłabym wdzięczna za odpowiedz...

Ciekawe,znów coś więcej wiem o kobietach,facet jak jest podniecony za za chiny świata nie może oddać moczu i też nie wiem dlaczego!Ale kogo to podczas seksu interesuje.

no właśnie jak on skończył i zaczeliśmy sie kochać normalnie to kompletnie nie czułam ochoty zeby sie wysikać... po seksie tez chwile musiałam posiedizec na kibelku... wiec czy to był orgazm czy po prostu zwykły mocz? a moze jedno i drugie? męczy mnie to strasznie...

Gość jak mozna nieodróżniać orgazmu
dziwne pytania zadajesz, jeśli ma sie orgazm to się o tym wie. Ja jak mam to ani trochę nie łączę go z wydalaniem moczu!!!! Sikać mi się nie chce ani przed, ani w trakcie, ani po! Wiem kiedy mam orgazm i nie muszzę się zastanawiać czy to jest to.

no to super ze Ty wiesz... ja nie wiem... nie wiem czy doczytałaś ale zawsze miałam z tym problem, nie ja jedna... było mi dobrze, lepiej niż podczas zwykłego seksu lub oralnego, z tym ze kiedy moj facet skonczył ja czułam lekki zapach moczu... a przeciez nie powinno tak byc, bo tuż przed sie załatwiłam... dla mnie to problem bo nie wiem.

Gość mwojcik
sprawdz może wklada nie w ta dziurkę

Gość shems
sluchaj ja tez tak mialam, ostatnio wlasnie tez nie powstrzymuje tego ale nie popuscilam jeszcze, tzn i tak wlasnie podczas seksu mialam taki nacisk,troche sie laczacy jakby z przyjemnoscia ze nie moglam wytrzymac tego napiecia i trudno jest mi dojsc, lapie nawet taki bezdech, zaczynam jakby plakac, a przeciez wcale mnie nie boli...

ja czuje cos jak parcie na pęcherz i taki ucisk w podbrzuszu - czasem mam ochote go odepchnąc i kazac mu przestać, czasem tez pojawiaja mi sie łzy, choc nic nie boli... ale skad zapach moczu? nie chce sie posikac i nie chce tez za kazdym razem sie powstrzymywac, bo to bywa wkurzajace... i mnie rozprasza :/

bo gdy powstrzymujesz sie to nie dojdziesz nigdy do orgazmu.... doskonale cie rozumiem, napisz na gg 9501500 to pogadamy, bo ja juz musze leciec, jutro na gg bede:))

Orgazm kobiecy jest tak dziwny jak kobieta,dlaczego każda ma inaczej?Wszyscy faceci mają taki sam wytrysk i przyjemność z tym związaną,dlaczego kobiety muszą zawsze wszystko komplikować?nawet ich fizjonomie jest bardzo skomplikowana,a potem ludzie się dziwią że świat jest skomplikowany,nie dziwię się skoro żyją na nim kobiety!!

Gość Oragzm kobitki
Wiec mialem duzo dziewczyn jedne mialy tego wariata juz po 1min nawet ja niezdalzylem dojsc i trzabylo reko:)bo je niby potem laskotalo! Inne trzabylo by hyba mlota pneumatycznego i czasaaaami dochodzily wiec lepiej bylo je poocierac palcem kolo lechtaczki i tak przezywaly a jedna miala taka szparke Ze niedalo sie jej wacka wcisnac bo b.bolalo. Lubie wczesniej je dobrze podniecic polizac miedzy udami zeby mialy mokro dobrze popodgryzac pokazac jej czlonka itp jak jest dobrze podniecona wtedy wlorzyc jej bandyte:)miedzy nogi,Chlopcy posluchajcie mnie Podnieccie je dobrze. Spadam