Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelus22

polonista zrozumie informatykę?

Polecane posty

Witam.Mam pytanie do Was-jestem humanistką,jednak... zdecydowałam się zacząć jeszcze jeden kierunek w szkole policealnej w trybie zaocznym. Byłam zainteresowana studium asystent/sekretarz,jednak kierunku nie utworzono bo za mało chętnych:( zaproponowano mi kierunek technik informatyk-dwuletni,bezpłatny. Wiem,można spróbować,nic nie tracę,ale czy dam radę??? moja znajomość obsługi komputera jest podstawowa. Czy ktoś może skończył takie studium i może coś na ten temat napisać? byłabym wdzięczna

ja jestem w technikum informatycznym ... i dobrze sobie radze... na początku zwatpiłam ale z czasem wiele się nauczyłam...startuj... to bardzo dobry zawód ... i przyda ci sie ;)

moj chlopak studiuje inf. aktualnie robi inzyniera. ja sie wybieram na filologie ang. jestem 100% humanistką, w zyciu nie mogłabym robić tego co on tam :) nie mam do tego wogole glowy, no ale moze Ty masz bardzo robierzne talenty:) mi by to całkowicie kolidowało ze soba.

jak bez logiki chcesz napisac program? zreszta na studium moze nie ucza takich rzeczy?

wiem , pisze poprostu ze wiem czym to pachnie mniej - wiecej :) pff....

Aden,przepraszam jeśli Cię uraziłam...myślalam,ze zamiast studium przeczytałaś studia:P

no jeżeli będziesz miała programowanie i napisąc program to bez logicznego myslenia ani rusz... ja tez mam z tym problem no ale nauczyciel wyrozumiały ;)) spróbuj co ci szkopdzi...dużo się nauczysz ;)

:) spoko ja dostaje oczopląsu jak widze kilkadziesiat linijek kodu, ale zalezy co kto lubi :)

ktoś studiuje może dwa skrajne kierunki jak ja? duża jest różnica między kierunkiem humanistycznym a scislym?

duża jest różnica między kierunkiem humanistycznym a scislym? czy ty masz 5 lat? :o

idziesz tam po to żeby się nauczyć a nie że idziesz tam i na wstępie umiesz wszystko ... tam cie nauczą tego czego nie rozumiesz ... jakbys wszystko umiała to nie bylo by sensu tam isc ...