Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjsaklfdhsafdsafdf

wypadanie wlosow - witaminy

Polecane posty

Gość hjsaklfdhsafdsafdf

Od jakiegoś czasu zauważyłam, że bardziej wypadają mi włosy, podejrzewam, że może to mieć jakiś związek z odchudzaniem, schudłam 14 kg, co prawda chudłam wolno i starałam się racjonalnie odżywiać, ale może nabawiłam się jakiegoś niedoboru witamin czy czegoś? Planuję kupić w aptece jakiś zestaw witamin, czy ktoś mógłby polecić jakiś konkretny preparat?

Mozesz kupic witaminy-swietny jest Merz Special,tylko,ze drogi 40zł,a opakowanie starcza na miesiac.Jednak ja polecam picie drzodzy piekarskich,nie kupuj drozdzy w tabletkach,bo sa mniej skuteczne.łyzke lub dwie drozdzy zalewamy wrzatkiem(ok3/4szklanki) i energicznie mieszamy.Sa okropne w smaku,ale włosy sa o wiele mocniejsze,swietnie tez działaja na skore i paznokcie.Co ciekawe,ja zauwazyłam efekty juz po ntygodniu,tyle,ze mi włosy wypadły w normie,ale odkad zaczełam pic drozdze wypada ich jeszcze mniej.Dobra jest tez herbatka z pokrzywy,najlepiej kupic sypaną,nie ekspersowa,a jeszcze lepiej nazbierac samemu.Tyle,ze na efekty potrzeba czekac nieco dłzuej.