Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona....

potrzebuje pilnie psychologa w holandii

Polecane posty

Gość zmartwiona....

potrzebuje dobrego psyhcologa w holandii polskiego bo moj niderlandzki nie jest perfekcyjny. nie daje sobie juz rady. pomozcie!!

Gość co sie stalo
wiesz ja czasem moze lepsza jak psycholog z papierami jestem wiec wal jak w dym..............napisz jakis gg

Gość zmartwiona....
nie mam gg. kurcze a masz moze maila? ja wolalabym mojego tu nie pisac. prosze o pomoc.

Gość zmartwiona....
born.. diekuje slicznie.

Gość co sie stalo
bienemaja963@t-online.de a to moj mail;););

Gość zmartwiona....
a co sie stalo mieszkasz w niemczech? mam rodzine kolo dortmundu. skad jestes? bo ja od siebie mam do niemiec dwie godzinki :)

Gość zmartwiona....
jeszcze jedna wiadomosc dla co sie stalo... mam problem z moim mailem kurcze cos mi sie zcial. ale pisalam kiedys o sobie na kafeterii. temat "wyznania hipohondryczki " bylo to w dziale zdrowie i uroda. jesli masz ochote to poczytaj....

Gość mezatka z 10 letnim stazem
sprawdz na www.polscy lekarze.nl powinno cos byc. powodzenia

Gość Flipp
Zgadzam się z tym, co napisał gość o Centrum Psychoterapii i Rozwoju Osobistego SYSTEMA. Psycholodzy z tego Centrum są naprawdę godni polecenia. Są fachowi, dyspozycyjni, uprzejmi, a przy tym niedrodzy wziąwszy pod uwagę wszystkie inne oferty. Polecam ich bezsprzecznie! Flipp

Gość Polski Psycholog
Witam, Jestem polskim psychologiem - obecnie mieszkam i pracuję w Emmerich - 4km od Holandii - może będę mogła pomóc. Zapraszam: www.polski-psycholog.eu Pozdrawiam: mgr Katarzyna Tołstych

Gość gość
Myślę, że nie powinno być problemów :) Jeśli córka nie ma problemów z rozmową przez internet, to i terapia powinna się w ten sposób udać. Ja miałąm kontakt z panią Aktepe z Przestrzeni, też w związku z terapią dziecięcą i powiem Ci, że dla dobrego specjalisty to nie ma znaczenia jaki jest kanał komunikacji :) Dziecko może nawet czuć się pewniej, bo będzie w znanym sobie otoczeniu.

Gość kalinaa254
Bardzo skuteczna w moim przypadku w terapii dziecięcej była Jagoda Zajączkowska z eporadnia.com i zgadzam się, że dla dziecka terapia online nie powinna być problemem. Powiedziałbym nawet, że dzieciakom taki kontakt przychodzi łatwiej, nie mają zakodowanego tego mitu, że pomóc można tylko w gabinecie na kozetce

Gość gość
Hej, a czy w tej e-poradni.com zajmują sie też dorosłymi pacjentami? Konkretnie interesowałby mnie psycholog specjalizujący się w zaburzeniach lękowych.

Gość gość
Mozna online rozmawiac o psychice? Za darmo ?

Gość hank4
Jak Ci zależy na kimś kto mówi po polsku, to psycholog online będzie najlepszym rozwiązaniem, choć na darmowe usługi bym nie liczyła, no ale dzisiaj to większość dobrych specjalistów kosztuje. A w dzisiejszych czasach przecież kontakt przez internet to norma, więc czemu dobry psycholog miałby nie pomóc. O e-poradnia.com akurat widziałam sporo dobrych opinii na forach emigrantów, sama rozważam skorzystanie z ich usług.

Gość malecka
Najlepiej zajrzeć sobie tutaj https://psychomedic.online . Jest tam namiar na Klinikę Psychomedic, gdzie można odbywać wideokonsultacje z psychologiem. Jest to naprawdę praktyczne rozwiązanie.

Gość marlena89222
Ja również polecą Ci klinikę https://psychomedic.online/ ponieważ możesz umówić się u nich w każdej chwili na wideokonsultację. Myślę, że warto sobie sprawdzić, ponieważ w cenie jest również wypisanie recepty na terenie UE.

Gość eweliinna212

ooo, to byłoby coś dla mnie, bo nie mieszkam w PL, a nie chce za granicą iśc do psychologa ze względu na bariere jezykowa.... a pomocy potrzebuję