Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaretto24

Pierwsza wizyta u rodziców chłopaka

Polecane posty

Gość amaretto24

trochę późno bo jesteśmy razem już 2 lata i żyjemy trochę na odległość ale zawsze coś.Problem w tym że nie wiem jak mam się zachować i ubrać?:o z tego co wiem jego matka jest bardzo wymagająca i ogólnie trochę hetera co mnie przeraża bo jestem pyskata i uparta,nie jestem typem lizusa więc może byc problem.Ponadto on mi kiedys powiedział,że plusem tego ze mieszkamy daleko od siebie jest to że jak sie spotykamy w moim drugim domu w innym mieście to przynajmniej moze u mnie spać bo gdybysmy byli blisko jego matka nie zgodizłaby sie na takie schadzki więc co teraz, mam z nim spac jak zawsze czy kazac mu iść do innego pokoju?

Gość klumpfuss
Przetrwać. Załóż maskę na tą wizytę, bądź grzeczna, ułożona, nie pyskuj i nie prowokuj dyskusji;) Ubierz się grzecznie i elegancko a baba niech sobie gada co chce. Skoro mieszkasz gdzieś daleko to Twoj facet moze ucieknie od rodzinki do ciebie. rzadko bedziecie ich widywac, raz, dwa do roku, święta i inne bzdety - da się wytrzymać. Gorzej jakby mieszkali blisko.. Aha, i uważaj, bo czasem dziwne zachoania przechodzą w genach;) Zeby sie nie okazało ze twoj facet mogl coś odziedziczyć.. A co do spania osobno-raz się mozesz poświęcić. Przeciez nie bedzie do was wpadac do twojego miejsca zamieszkania i sprawdzać.