Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boginilasu

jestem smutna.

Polecane posty

jestem ładna, inteligentna, mam bogatych starych i jestem kurwa smutna, ciąży na mnie ból egzystencjonalny i nie mogę się z tego wydostać. Czuję się absolutnie zblazowana i wypalona wewnętrznie.

Gość inteligentna to ty
raczej nie jesteś, skoro ciąży na tobie ból egzystencjalny, matolico :D

Gość efrgrgae
ZJEDZ SŁONINE

hahah czemu nie moze ciążyć ból egzystencjonalny :). Ludzie, jesteście okropnie powierzchowni ;). Nie chcę czekolady, jest niezdrowa i tuczy, obrzydlistwo:).

Gość PanDobraRada
Znajdź sobie prace

Gość PanDobraRada
Jesteś bogata, wiec masz możliwość by trochę powybrzydzać. Nie musisz zarabiać dużo. Ważne byś ruszyła się z domu i trochę hmmmm pocierpiała.

heh, nie jestem rozpieszczona przez los. to że moi starzy mają dużo kasy, nie znaczy że ja też. Potrzebuję okropnie kasy, szczerze mówiąc nie mam nawet na nowe majtki i noszę takie za małe bo się wstydzę poprosić ojca na to bezpośrednio a z kieszonkowego jakoś tak się szybko rozchodzi na wode mineralna etc. Mieszkam tylko z ojcem, starzy są rozwiedzeni :). Chyba się poddam absolutnie życiu umysłowemu w tym roku, nie mam siły sprostać kontaktom międzyludzkim. Ale z kolei to absolutnie wbrew mojej naturze i wolnomyślicielskiej naturze.