Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoedziaxoxo

Topless Chorwacja

Polecane posty

Gość xoxoedziaxoxo

Wakacje się skończyły, wielu już myśli jak będzie na następnych. W przyszłym roku jadę do Chorwacji, nie mam jeszcze wybranego rejonu ani miejscowości. Zamierzam po raz pierwszy opalać się topless, poradźcie bywalczynie Chorwacji, gdzie nie będę się rzucać w oczy, tzn. na których plażach topless jest powszechny.

Gość bylam kilka lat temu
W Chorwacji, w miasteczku Baśka Voda. Topless na plaży nikogo wtedy nie dziwił i myślę, że nic się nie zmieniło od tamtej pory. Nawet była wydzielona tam plaża nudystów. Polecam ;)

Gość xoxoedzaxoxo
Dzięki, a może jakieś inne lokalizacje?

Gość to zależy czego szukasz
czy interesuje cie tylko i wyłącznie opalanie topless, czy może nurkowanie,żeglowanie, imprezowanie, zwiedzanie zabytków /których w Chorwacji nie brakuje/....

Gość xoxoedziaxoxo
Myślę o normalnych wakacjach, na których można wypocząć. A co do opalania to pytam o topless bo jeszcze nigdy nie opalałam się bez stanika i nie wiem czy dałabym radę się przełamać na plaży, na której wszyscy są ubrani. Więc proszę o radę gdzie, w jakich miejscowościach w samych majteczkach nie będę osamotniona.

Gość duża hela
Hmm byłam w Chorwacji 5 razy, za każdym razem gdzie indziej, wszędzie opalałam się topless tak że miejsce nie ma znaczenia, całe wybrzeże jest piekne...