Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki1006

sklamalam o ciazy wejdz i przeczytaj

Polecane posty

Gość wiki1006

witam nie oisze dokladnie mojej sytuacji bo jest dluga ale streszcze sie zakochalam sie w facecie jest to kolega mojego brata znamy sie od prawie 10 lat zawsze mielismy do siebue pociag, slabosc brat nie pozwalal nam sie spotykac w kazdym razie zawsze znalezlismy okazje by sie spotkac poozniej on wyjechal ja mialam innych facetow le w marcu przyjechal do pl ja mialam chlopaka wtedy od 4 lat ale spotkalam sie z nim i bylo cudownie poszlismy do hotelu i 1 raz w zyciu wyznalismy sobie milosc bylo inaczej niz zwykle bo wczesniej zachowywalismy sie jak gowniarze a po tylu latach on i ja dojrzelismy On wyjechal do UK ja postanowilam spawdzic czy to rzeczywiscie jest moaj milosc i zostawilam faceta prace i wyjechalam do Uk najpierw mieszkalam daleko od niego a teraz przeprowadzilam sie do jego miasta lipa jest taka ze on ma laske wzieli razem kredyt na dom i narazie nie moga go ani sprzedac ani wynajac...spotykamy sie ale ja juz tak dluzej nie chce..i wymyslilam powiedziam ze jestem z nim w ciazy i w srode mamy sie spotkac ale nie wiem czy dobrze zrobilam

Gość zajebiście zrobiłaś

Gość zajebiście zrobiłaś

Gość 3py są głupie i tyle powiem

No niezle. A potem co zrobisz? Zajdziesz faktycznie w ciaze? Czy udasz poronienie? Obstawiam, ze ten Twoj kochas na 100% zaproponuje Ci aborcje. Wspomnisz moje slowa. Teraz jest mu wygodnie. Ma Ciebie i super seks, ma tez dziewczyne, ktora z nim mieszka (no pomysl, dziewczyno). Ona mu pierze, gotuje, sprzata, troszczy sie o niego, a skoro kupili razem chate, to chyba maja w planach jakis slub. Mam pomysl: brnij dalej w to klamstwo i tak go sprawdz. Zobaczysz czy on Cie kocha naprawde, czy tylko tak glupio gada. Obstawiam to drugie. Powiedz mu o ciazy, a potem powiedz mi czy mialam racje.

Gość wiki1006
mieli w planach slub ale ona dowiedziala sie ze spal ze mna jak byl w pl i nie chca slubu wiem ze wygladam po tym co na[pisalam na jakas naiwniaczke ale serce nie sluga a chcem sie wreszczie przekonac czy to ten jedyny jednego jestem pewna ze nie zaporoponuje aborcji kiedys sam powiedzial ze chce mi zrobic dziecko bo moze to by rozwiazalo nasza sytuacje ale to bylo 3 mies temu

glupi, niedojrzały dzieciak, to powinno dac Ci do myslenia z kim tak brdzo chcesz sie zwiazac, zdradza kobiete z ktora planuje wspolne zycie i Ciebie przy okazji, myslisz, ze za jakis czas tudziez po ewentualnym slubie sie zmieni? prosze Cie, zejdz na ziemie..

Gość wiki1006
wiem ze sie nie zmieni i mam nadzieje ze przejze na oczy tylko te glupie serce:(takiej milosci nie da sie zapomniec z dnia na dzien nie raz probowalam

wiadomo, ze sa ludzie ktorzy nadaja pietno w naszym zyciu i chocby nie wiem co sie robilo to jest to cholerne przywiazanie, ale powiedz sama.. po co Ci ktos przez kogo wecej bedziesz plakac, cierpiec i byc ciagle niepewna w zwiazku? czy bedziesz to przezywac dla glupich, krotkich chwil szczescia? oplaca sie? warto? nie..

Gość wiki1006
chyba mylisz czlowieku pojecia wiec nie wtracaj sie a co do paru chwil szcze scia to wlasnie kurde na nich mi zalezy ale moze z czasem wreszcie mi przejdzie jutro mam z nim rozmawiac i przekonam sie czego jest wart chociaz juz sie domyslam * kopa w dupe

Gość wiki1006
to mnie misio zaskoczyl odiwedzil mnie z testem i ze chciaby zobaczyc bo dalej jest w szoku haha i sie wydalo najpierw sie wsciekl i chcial wyjsc ale zostal i coz jestem za slaba by zerwac z nim kontakt a za madra by dalej to ciagnac ja pier...

Gość tez bylam prostytutka
:D:D:D twoja glupota poraza:D

Gość zwroccie uwage
ze te teksty pisze ktos kto twierdzi,ze jest buahaha... po studiach :P 15:52 [zgłoś do usunięcia] wiki1006 Jacek twoja żona pewnie jest stara i brzydka o ile wogóle masz haha ja nie mam sobie nic do zarzucenia jestem młoda ładna po studiach i świetnie sobie radze...

Niebezpieczna - wydaje mi się że masz rację. Kłamstwo ma krótkie nogi...

Gość Viki ileś tam
no proszę temat z 2009 r. a teraz udajesz świętojebliwą :classic_cool: lecz się dziewczyno,już najwyższy czas 🖐️)) )