Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yłe

Niska szczupła dziewczyna, wysoki dobrze zbudowany facet...

Polecane posty

Gość yłe

Znacie takie związki? Od kiedy pamiętam podobają mi się postawni faceci, sama jestem mała i drobna :o Przyczepiają się do mnie faceci po 160 wzrostu, a Ci więksi, nawet jeśli są zainteresowani to szybko się wycofują. Nie wiem, boją się, że zrobią mi krzywdę czy że ludzi się będą śmiali z różnicy wzrostu? 😭

Gość yłe
dziubekkk nie było u Was oporów?

Gość ja zanm
taki związek.. niska, szczuplutka blondynka i wieeeelki baaardzo umięśniony facet.

Jakiś czas temu widziałam tu topikełe, że wysocy mężczyźni wola drobne, niskie kobiety,. Więc uszy do góry🖐️

Gość yłe
hailie hailie@tlen.pl'; Jakiś czas temu widziałam tu topikełe, że wysocy mężczyźni wola drobne, niskie kobiety,. Więc uszy do góry ja widzę odwrotną tendencję 😭

Gość ja jestemmm
niska.. mam 162cm wzrostu i bardzo dobrze się z tym czuje. Nie chciałabym mieć więcej niż 165.. bo w tej sytuacji prawie nie ma szans, żebym natrafiła na niższego chłopaka. A poza tym ostatnio poznałam zajebistego faceta, który nie jest jakoś specjalnie wysoki.. ma pewnie trochę ponad 170cm, a jest poprostu świetny.

Gość yłe
Ale ja mam 150 cm :( Cieszyłabym się mając chociaż 10 cm więcej,a tak?

Gość różowo-perłowa
Przychodzi mi do głowy Eva Longoria i jej mąż Tony Parker czy jak mu tam ;)

Gość 4 minutes
zależy jak duża ta różnica wzrostu, miłość powinna być na 1 miejscu nie wygląd

Gość zeniby ja
Nie martw się żę jesteś niska jak już pewna osoba napisała wysocy faceci wolą niskie i zgrbne dziewczyny.Ja naprzykład mam dopiero 15 ale mam 190 cm zwrostu i tez podobaja mi sie bardziej ten niższe

Gość podoba sie ladne
nie wazne wysoka czy niska...paskudna, czy tez piekna moze byc i jedna i druga niezaleznie od wzrostu.

Gość dodadodadoda
a przed czym broni cię ten dryblas? przed całym swiatem? to współczuję cały czas widzieć jego brzuch to trochę nudne

Gość jeden wysoki facet
woli niskie inny wysokie , kazdy woli to co woli.

Gość Kafeterianka20
ja mam 1.56 a moj facet 1.71 moze wiecej ale chyba nie widac tak bardzo;p

Gość kosmetoloszkaaaa
Morska bryza, powinnas popracowac nad ksztaletem luku brwiowego,masz je zle wydepilowane, nasady powinny byc najszersze i pozniej delikatnie sie zwezac ku koncowi do 2/3 brwi powinno sie wyrywac jak najmniej wlosow i dopiero od tego najwyzszego punktu depilacja wyrazniejsza. twoje brwi sa zbyt okragle, maja zly ksztalt co niestety oszpeca...jesli nie potrafisz sama tego zrobic proponuje wybrac sie do dobrej kosmetyczki, naprawde warto, niektore dziewczyny nawet nie zdaja sobie sprawy jak bardzo dobrze wyregulowane brwi potrafia poprawic wyglaad i calay wyraz twarzy!! pozdrawiam :)

Gość anka szklanka pur blanka
ja mam 167(mogloby byc mniej) i marzy mi sie facet 190 dobrze zbudowany mmmmh tak zeby przygniotl mnie tym swoim cialkiem mmmh

Gość Blondyn190
Ja mam 190 wzrostu i 98 kg wagi, wszystkie kobiety z jakimi byłem nie przekraczały 165 cm :).Także głowa do góry, lubimy niższe :)

Gość smętarz dla zwierzaków
bedziesz mu mogła chapać dzide na stojąco jak se znajdziesz tego wielkoluda

a ja jestem mała i jak pamiętam zawsze mialam powodzenie u wysokich dużych facetów, chodziłam nawet z takim prawie 2 metry serio miałam chłopaka jak miałam 17 lat który miał 192 cm często mi sie tacy trafiali ,mam szczęscie do takich

Gość 83479283
jest jedno niebezpieczenstwo- mam wrazenie ze czasem faceci wybierają te niskie bo myśla że je łatwiej zdominowac. U mnie tak było Skonczyło sie rozwodem.

Gość martaaa8998
moze akurat ten co ci sie spodobal woli inne dziewczyny, moze nie szukaj winy we wzroscie bo normalni ludzie raczej nie zwracaja na to wielkiej uwagi i nie dobieraja partnera wg wzrostu

Gość myślę, że może coś
w tym być co pisze 83479283 - na pewno nie każdy, ale często taki napakowany facet ma właśnie drobną kobietę....

Gość Vizard
głowa do góry.... masz bardzo dużą szanse znaleźć partnera. Wiele facetów, jest opiekunczych. I ci opiekunczy lubią zgrabne, szczuple, drobne i niewysokie, tak do 165cm kobietki. Nie koniecznie super modelki i super seksowne. Liczy sie caloksztalt i aparycja. Pozatym, dominujacy faceci tez lubia drobne kobiety. Aha.. dominacja faceta, nie wyklucza opiekunczosci --- napewno bedzie Ci dobrze z facetem od 172 wzwyz. Ale raczej nie grubym... coby nie uszkodzil kruszynki :) - na to tez zwracaj uwage. Osobiscie, preferuje kobiety drobnej budowy, do 170cm, 52kg. Sam mam 175cm, 65kg. Wiec super wysoki nie jestem. Wsam raz taki, aby Cie obiac, i abys poczula sie przy mnie dobrze. Hmm... tak jeszcze przypomnialo mi sie, ze wazne tez jest, zeby dobrac sie tak, aby potrafic chodzic w parze. Bo za niska dziewczyna i za wysoki facet - to raczej wam bedzie ciezko dopasowac kroki na spacerze w objeciach :). On drobi, lub ty stawiasz szerokie kroki (albo Ty 2 kroki, gdy on 1 w tym samym czasie). A to nie jest fajne widowisko :) Pozdrawiam Vizard z Wrocławia

Gość Bartek88.
Droga yle,jestem dosc wysokawym chlopakiem mam 188 cm i osobiscie wole takie drobne kobietki,poprostu tak mam,nie chce dopiekac tym wyzszym bo równiez sa atrakcyjne,ale ja preferuje te nizsze 160-168,Ty masz 150 cm zaloz sobie obcasy 10cm i juz bedziesz mieć swoj wymarzony wzrost,niczym sie nie przejmuj a pewnie trafi Ci sie ten ukochany osobnik.pozdrawiam.