Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yłe

Niska szczupła dziewczyna, wysoki dobrze zbudowany facet...

Polecane posty

Gość natalia83.say
a ile masz wzrostu? jak masz 170 cm to nie jest źle gorzej jak ma sie ponizej to juz skrzat

Ja mam niecałe 170 wzrostu i jestem szczupła a mój mąż ma ponad 190 i jest dobrze zbudowany :) i chyba mu sie podobam skoro ze mna jest :)

Gość wzrost faceta
jeżeli dla kobiety wyznacznikiem jest wzrost faceta to ja nawet z taka kobietą nie chciałbym minąć się w korytarzu... Później płacz... i dramat... i ktoś mi powie, że kobiety patrzą w serce, a mężczyźni na dekolt i nogi... śmiechu warte ocenianie człowieka... ale niestety 89 % społeczeństwa to puste nadmuchane pychą osoby

Gość Bartek88.
Jeszcze jedno,nie zawsze wysocy faceci preferuja nizsze kobiety,niby większosc ale znam przypaki co podobaja im sie niskie ale oni czuja sie nie swojo,uwazaja ze zbyt komicznie to wyglada stąd dlatego sie wycofują tak jak napisalas ale nie kazdy tak ma na szczescie:)

Gość ytytytytytyt
czym się przejmujesz dziewczyno. faceci nie są tak puści jak kobiety,my nie dobieramy partnerek względem wzrostu

Gość suzi172
kurczaki odwalcie sie od wysokich facetow. Wysocy męzczyzni dla wysokich kobietek! Wy sobie bierzcie tych nizszych, nie dla psa kielbasa:P

Gość frrrrrrrrruuu
ja mam 156,a moj mąż 190,a moj najniższy chlopak miał 187 (a najwyzszy 193) i ja nie widzę dysproporcji kiedy idziemy razem,ale zastanawiam się gdy spotkamy po drodze podobną parę czy też tak dziwnie (śmiesznie?) wyglądamy :-) ale ogólnie nie zawracam sobie tym głowy,bo jest nam dobrze

Gość suzi172
tak wygladacie bardzo smiesznie, a twoj maz pewnie czuje sie jak pedofil:/ moze jest...:o

Gość Ania 170/53
suzi172 masz rację 🖐️ karły do karłów he he :) Dziewczyny 150 cm powinny mieć chłopaka do max 170 cm, żeby komicznie nie wyglądać. A te, co mają 170cm, powinny mieć facetów do 190cm. Znam taką parę, ona niska, przy kości ze 150 cm a on chyba z 195 cm ma, i ona przy nim nie wyjdzie bez wielgaśnych szpilek, choć to też wygląda śmiesznie he he :classic_cool:

Gość frrrrrrrrruuu
serce nie sługa :D

Gość a ja mam...............
162 a moj maz 193:) nasz znajomy jeden tez jest taki wysoki i ma dziewczyne tez niska. kiedys mnie podrywal chlopak ktory mial 2 mety. Chyba tak sie czesto zdarza ze wysocy mezczyzni lubia filigranowe dziewczyny.

ja tak mam :) Mam 164 cm wzroztu, jestem szczupla, mam waska talie i szczuple nogi, ale mam wystajacy tylek i spore piersi, wiec nie taka drobna na pierwszy rzut oka, a moj ukochany 188 wzrostu, trenuje kulturystyke, wiec wyglada jak wyglada, a ja przy nim to kruszynka heh ale uwielbiam to jak bezpiecznie sie przy nim czuje! Ponadto zawsze jestem w szpilkach wiec ne widac tak roznicy wzrostu a w domu moge sie w niego wtulac :D