Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saja saja

Najlepsze i najtańsze biura podróży

Polecane posty

Gość kleosska
W dzisiejszych czasach juz chyba wiekszość osób wie, że "najtańszy" to może być one way ticket albo jakieś brudne hotele, wątpliwa jakość itp. Skoro większe wakacje mamy raz w roku to mysle, że warto zapłacić standardową cenę, nie szukać na siłę "naj", a miec pewność, że pojedzie się i wróci bez niesmaku.

Gość gość
Ja wyjeżdżałem dwa razy z biurem www.lachmanski.pl Mają ciekawe oferty podróży nie tylko do tych najczęściej odwiedzanych przez polaków miejsc. Oferują podróże po całym świecie i mają dobre ceny. Polecam wam przejrzeć ich ofertę.

Gość gość
Wróciłam bardzo zadowolona po 2 tygodniach na Malcie z biurem KOS www.kostravel.pl. Organizują świetne atrakcje dla swoich wczasowiczów więc nie ma szans na nudę, a i ceny konkurencyjne.

Gość gość
Nie kosztowne a rewelacyjne biuro podróży z którego korzystaliśmy już niejednokrotnie to www.btmagellan.pl. Bardzo polecam rozejrzeć się na stronie, wiele różnych ciekawych ofert w konkurencyjnych cenach. Ja z mężem i dziećmi często wybywamy z nimi. :)

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak najlepsze i najtańsze. Zasady szukania odpowiedniego hotelu są dosyć proste. Wchodzi na stronę dobrego agenta np. Travelplanet. Wybierasz hotel jaki cię interesuje i wtedy możesz sprawdzić w jakim BP ten hotel wyjdzie najtaniej. Nie ma znaczenia kto będzie organizatorem, no chyba że poszczególne biura podróży mają inne zakwaterowanie. Ale to zakwaterowanie również nie jest aż tak istotne - przynajmniej dla mnie. A od agenta dostaniecie w pakiecie ubezpieczenie na wypadek bankructwa biura podroży - i tak to warto ogarniać.

Gość gość
Travelplanet ma naprawdę wszystkie znane biura podróży? Wypowie się ktoś bardziej obeznany w temacie? I czy pomiędzy poszczególnymi agentami naprawdę nie ma żadnych różnic w stawkach?

Gość gość
ja znam świetne biuro podróży z Częstochowy www.bpwesley.pl :)

Gość gość
Najlepszym biurem podróży z usług, którego korzystałam było www.lachmanski.pl Biuro to specjalizuje się w organizowaniu egotycznych podróży w najdalsze rejony świata i robi to bardzo dobrze.

Gość Kusso
Dla mnie sprawdzonym biurem podróży okazał sie Coral Travel - super biuro, pewne, rzetelne i ubezpieczone. Co się liczy bardzo w obecnych czasach!

Gość ekkis
Czasem może nie warto brać najtańsze biuro bo wtedy wiele rzeczy trzeba dopłacić....no i nie ma się gwarancji ze jednak jest to pewne biuro. Dla mnie optymalne ceny ma Coral Travel - rzetelni, pewni i wiadomo za co sie płaci!

Gość Kamila02919
Moim zdaniem najlepsze jest biuro Coral Travel (kiedyś nazywało się Wezyr Holidays). Mają dużo fajnych ofert, zresztą przjeżyjcie sobie sami. Ja 3 razy już z nimi jechałam i zawsze bylo wszystko dopięte na ostatni guzik ;)

Gość IvonaH
Mam dobre doświadczenia z Netholiday. Praktycznie każdy wyjazd z nimi należał do udanych. Zawsze jedziemy z dziećmi - w sumie jest nas czwórka, ale wakacje jeszcze nigdy nie nadszarpnęły naszego budżetu. Mają tam całkiem przystępne ceny.

Gość Kokosik9
Na pewno najlepszym dla mnie jest biuro Podróże i Rejsy. Jest ono już przeze mnie sprawdzone kilkukrotnie - ani razu się nie zawiodłam, zawsze wycieczki są na tak samo wysokim poziomie, a ceny... w zależności od wymagań - jedne wycieczki są tańsze, drugie droższe :)

Gość gość
ja szukam dobrej oferty i nie zwracam uwagi jakie to biuro, ale najczęściej jednak przewijają się te najbardziej popularne co enter ich obsługuje. Dla mnie jak na polskie linie lotnicze to najlepsze.

Gość Dosia1964
na Travelplanet nie znajdzie się wszystkich znanych biur podróży. Ja np. jeżdżę z łachmański Travel w Poznaniu. Jak kiedyś zapytałam się ich dlaczego ich nie ma na travelplanet to dostałam bardzo sensowną odpowiedź. Mianowicie dostałam info, że ich programy są indywidualne i niesztampowe i konsultant na Travelplanet, który ma milion ofert zazwyczaj nie potrafi odpowiedzieć na pytania dotyczące tak niekonwencjonalnych projektów. Dlatego wszystkich ofert najlepiej szukać na stronie organizatorów i dzwonić do organizatora. takie jest moje zdanie

Gość gość
Dobre biuro podróży to Columbus http://www.columbus.net.pl/ Parę razy już z nimi wyjeżdżaliśmy. Do Bułgarii i na Słowację dwa razy i za każdym razem wszystko było perfekcyjnie zorganizowane.

Gość Szanellka
no ja wolę troszkę więcej zapłacić, a mieć sprawdzone i pewne biuro. I na przykład dlatego jeżdżę z Coral Travel - świetny organizator, ubezpieczony, pewny! jak dla mnie wyjazd z nimi to zawsze świetne wakacje!

Gość MoniaŁag
Od kilku sezonów korzystam głównie z net holiday - ceny mają naprawdę przystępne więc taki wyjazd z nimi nie jest dla mnie czymś, co rujnuje mi domowy budżet. Niemniej uważam, że mimo iż cena jest ważna nie powinna być czynnikiem decydującym - liczy się przede wszystkim jakość.

Gość MoreAngels
Coral travel jest i tak jednym z najtańszych biur biur podrózy, tzn ma bardzo atrakcyjne oferty chocby last minute. Sama stronawww jest już dobrze zorganizowana, mają aktualne zdjęć hoteli. np Hotel kavkaz golden dune- na stronie innego biura stare zdjęcia, na stronie Coraltravel aktualne. Ceny w porządku, opieka rezydenta również. Pozdrawiam

Gość gość
Od dawna współpracuję z biurem turystycznym Prom http://imprezy.biz.pl/, bo zawsze przykładają się do organizacji. Nigdy nie miałem problemów z zakwaterowaniem, transportem, zorganizowaniem atrakcji, czy zaplecza multimedialnego na konferencję.

Gość mnjn

Podobało nam się na wycieczce na dłuższy weekend do Pragi. W biurze Gryf taki firmowy wyjazd zamawialiśmy (gryftravel.pl/praga/). Bezproblemowy kontakt, dojechaliśmy na miejsce na czas, sprawne zakwaterowanie, zwiedzanie miasta zgodnie z programem, bardzo rzetelne podejście.

Gość jakio

Profesjonalnie zorganizowane wyjazdy weekendowe dla grup ma Gryf. Nasza firma korzystała z wyjazdu do Wiednia akurat (o tej opcji mowa -gryftravel.pl/wieden). Jasne warunki cenowe, wszystko na miejscu zgadzało się z tym o czym zapewniano nas jeszcze w Polsce – hotel, wyżywienie, obsługa pilota itd.

no jest wiele biuro które organizują. taka prawda że zalezy jak się trafi. Ja byłam z Coral Travel w Turcji, pękny  hotel, blisko wody. bardzo zadowolona z wyjazdu byłam! wszystko dobrze zorganizowane!

Gość Resti

Noo ja wlasnie wrovilam z wyjazdu z nimimi szczerze mowiac jestem zachwycona. Coral travel jest dobrym i sprawdzonym organizatorem.ja jestem z nich bardzo zadowolona!!